Zuzana Vajayová Iné športy

Prvý skalický turnaj NBL vyhrali v daždi Kociňák s Deákovou

V sobotu 9.6.2012 otvorila Národná beachvolejbalová liga (NBL) aj svoje posledné centrum - Skalicu.

Na Záhorí štartovalo 18 mixových dvojic najmä zo Skalice a okolia. Hralo sa na troch kurtoch v štyroch skupinách, dvoch 5– a dvoch 4-členných.

NBL je určená pre amatérov a rekreačných hráčov, preto nás dupľom teší účasť rôznych vekových kategórií, od 16 do 52 rokov. Turnaj bol predovšetkým o dobrej nálade, no najmä zápasy prvej štvorice už boli aj o kvalitnom beachvolejbale. Takmer celú druhú polovicu dňa pršalo, no účastníkov zahriala dobrá organizácia, za ktorú ďakujeme Volejbalovému klubu Skalica a jeho partnerom (SMM Skalica, HK 36 Skalica, LARK s.r.o) a hodnotné vecné odmeny partnerov NBL: slnečné okuliare Relax, značková francúzska dermatokozmetika Bioderma a ponožky Xbeach pre plážové športy.

Michal Ivan (NBL): „Klobúk dolu pred Skaličanmi. Oproti piatku klesla teplota v Skalici o 7 stupňov, počasie malo od ideálnych predstáv ďaleko – a napriek tomu prišlo a hralo všetkých 18 prihlásených dvojíc, od začiatku do konca a bez reptania. Praví športovci. Výborná organizácia, no a ten catering… Jediným negatívom, aj to len pre mňa s Hankou, bola výborná dvojica Kociňák, Deáková, od ktorej mi hrozil asi prvý kanár v živote! Ďakujem všetkým, blahoželám najlepším a rád prídem znovu. Trdelník si treba zaslúžiť ;)“

Zdroj: NBL

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM