han Správy

Rázny krok primátora Trnavy! Nastal ten správny čas to tu OPUSTIŤ, vyhlásil Bročka

Prvý muž Trnavy sa rozhodol, že končí! Nie, nejde o to, že by Peter Bročka "položil" svoju funkciu primátora, ale o niečo úplne iné. O čo teda?

Ilustračný obrázok k článku Rázny krok primátora Trnavy! Nastal ten správny čas to tu OPUSTIŤ, vyhlásil Bročka
Zdroj: facebook.com/Peter Bročka

Aj vy ste si všimli, že je Peter Bročka takmer vždy na dosah ľuďom? Teda, aspoň čo sa týka sociálnych sietí, je mimoriadne aktívny a zaoberá sa aj reakciami „obyčajných ľudí“. To, že to uberá energiu a silu, je pochopiteľné, pretože má dôležitejšie povinnosti v úrade mesta.

Stopne to

„Stále dlhšie pauzy medzi zmysluplným obsahom a stále viac času potrebného na overovanie, či je daná informácia vôbec reálna. o fakt extrémnych vlnách negatívnych hlúpostí o všetkom možnom aj nemožnom, ani nemý zmysel hovoriť. Škoda energie nechať sa vytáčať, tú potrebujem inde,“ píše primátor na svojom Facebooku. Následne uviedol jasný verdikt.

„Nastal ten správny čas to tu opustiť. Nechávam si už iba fan stránku a Instagram. tento profil si od víkendu trošku pospinká,“ uviedol Bročka.

Myslí to vážne

To, že sa Bročka z tohto profilu vypne, aj potvrdil ďalšou vetou: „Odinštalujem si aj aplikáciu z mobilu, viac slobody nezaškodí. Tak zase niekedy v realite, kamoškovci.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

FB svet sa za tie roky co som tu obsahovo extremne zmenil. 🕳️ Stale dlhsie pauzy medzi zmysluplnym obsahom a stale viac...

Posted by Peter Bročka on Wednesday, January 6, 2021
Zdroj: trnava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM