Monika Hanigovská Rôzne

Redakčný výber na január: TOP podujatia, na ktorých by ste nemali chýbať

Počas januára sú v pláne v Trnave viaceré lákavé podujatia. My sme z nich vybrali tie, ktoré považujeme za tie najzaujímavejšie.

Ilustračný obrázok k článku Redakčný výber na január: TOP podujatia, na ktorých by ste nemali chýbať
Foto: Ľubomír Hudačko

Spievankovo

13. január, o 17.00, Kino Hviezda, Trnava

Detské očká v našom meste rozžiari „Spievankovo“, koncert s kapelou Zajko band v Kine Hviezda. Detí si zaspomínajú na obľúbené pesničky od Spievanky a Zahrajka zo Spievankova. Môžete si prísť vypočuť a pozrieť známe detské hity z rozprávkovej krajiny Spievankovo.

ROCK SHOCK!

14. január, od 20.00, Art klub, Trnava

Ako už samotný názov napovedá, bude to poriadny rockový šok pre vaše sluchovody! Nechajte sa zlákať a odviažte sa naplno v novom roku so slovenskými rockovými skupinami. Hneď v začiatku si vychutnajte domácu rock’n’rollovú smršť HASH, ktorá funguje na našej trnavskej scéne už desať rokov. Organizátori sľubujú divokú hudobnú zábavu. Ďalšia pecka v podobe rockovej skupiny THE GANG, bude zmesou hardrockových koreňov v kombinácii s moderným zvukom a čírou energiou. Nenechajte si ujsť ani kapelu ACES, ktorá už stihla o sebe dať vedieť doma, i v zahraničí. Akcia sľubuje „všetky ruky hore“.

Svoje umenie rozbalí známy DJ

20. január, od 21.00 – 06.00, ChillPoint – Laser Aréna Trnava

Zažite naživo v našom meste dídžeja a súčasne aj producenta A. Paula, ktorý je jedným z najproduktív­nejších postáv svetovej technoscény. Jeho jedinečný zvuk a technika mixovania mu zabezpečili miesto na najväčších technoparty v Holandsku a Nemecku – Awakenings či Nature One. Svoje umenie obhájil aj v mekke nemeckého techna v clube Tresor. Vychutnajte si techno naplno na akcii „Idem Na Techno w. Special Guest“. O support sa postarajú aj Drahosh a.k.a. Malocca / Peter Sparks / Paul La Poyd / DJ ELSY / Mark Bane.

Finále hudobnej súťaže aj Hudba z Marsu

21. január, od 19.30, CITY CLUB Trnava

Vychutnajte si finále hudobnej súťaže CityMusicShow, ktorá ponúkne zmes rôznych kapiel. Započúvajte sa to programu „nadupaného“ dobrou hudbou už od 19.30. Tá bude robiť svojim poslucháčom spoločnosť počas súťaženia až do 23.00. Okrem hudobného zážitku sa budú môcť návštevníci priamo zúčastniť hlasovania v tejto súťaži. A tým ju aj ovplyvniť. Aby toho nebolo málo, ako špeciálny hosť vystúpi po súťažiacich skupinách trnavská kapela Hudba z Marsu.

Divadlo

27. január, od 10.00, Divadlo Jána Palárika v Trnave, (veľká sála)

Posaďte sa do divadla a nechajte sa „odviať“ príbehom o láske, spravodlivosti a dobre v rozprávke „Mlynárkin pytač“. Rozprávka, ako žáner, si častokrát dáva za úlohu ukázať práve dôležitosť tohto citu pre život. No láska má veľa podôb. Drieme v každom z nás a čaká, kto ju prebudí. Prichádza často znenazdania a spôsobí to, čo nikto nečakal. Tak je to aj v prípade mladej Mlynárky, keď ju navštívi záhadný mládenec v tajuplnom plášti. Ženská zvedavosť ju vrhne priamo do pekla medzi čertov, kde sa príbeh začína zamotávať. Samotný Lucifer si totižto zaumienil, že ožení svojho syna a to práve s Mlynárkou. Láska napokon všetko rozuzlí a dostane posledné slovo. Rozprávka o Mlynárkinom pytačovi je veselou komédiou s pesničkami, kde vládne dobrá nálada a úsmev. Pobaví nielen tých najmenších, ale i všetkých milovníkov rozprávok, kde dobro vždy zvíťazí.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM