Tlačové správy

Relax Park je už otvorený pre všetkých Trnavčanov

Uplynulý víkend dostali Trnavčania do užívania nový voľnočasový a športový areál Arboria Relax Park. V blízkosti obytných domov novej mestskej štvrte vybudoval investor veľkorysý priestor na zábavu a relax, určený predovšetkým dospelým a tínedžerom.

Ilustračný obrázok k článku Relax Park je už otvorený pre všetkých Trnavčanov
4
Galéria
Zdroj: HUGO BACH

Hoci tu nájdeme aj detské ihrisko, vybavenie pre street work-out, multifunkčné športové ihrisko a ďalšie prvky ocenia najmä aktívni ľudia, ktorí to do Arborie nemajú ďaleko. Vstup je bezplatný, areál môžu využívať nielen obyvatelia domov v okolí, ale aj široká trnavská verejnosť. Relax park sa stal prvou dokončenou časťou rozsiahlej oddychovej zóny, ktorá sa bude tiahnuť od Sibírskej až po Piešťanskú ulicu. Vďaka spolupráci developera Lucron s mestom je areál pod dohľadom kamier mestskej polície a pokrytý signálom WiFi.

V piatok a v sobotu 26. a 27. októbra pripravila spoločnosť Lucron pri príležitosti odovzdania areálu do užívania športovo-zážitkové podujatie. Hoci počasie akcii veľmi neprialo, cestu si sem našli desiatky zvedavcov. Najväčší lákadlom boli asi hráči trnavského Spartaka, ktorí sa obidva dni venovali amatérskym športovcom, súťažili s nimi a rozdávali lístky na svoj ďalší ligový zápas.

Nechýbala ani autogramiáda a fotenie s majstrovským pohárom. Pre malých futbalistov bolo vidieť svoje vzory ako splnený sen. V rámci programu sa predstavili aj ďalšie športové tímy z Trnavy – sofbalistky, bejzbalisti, hráči malého futbalu, basketbalisti, americkí futbalisti a ďalší. Kto mal záujem, mohol sa o týchto – pre nás nezvyčajných – športoch niečo dozvedieť a prípadne si ich hneď aj vyskúšať.

Programom sprevádzal Trnavčan a známy tanečník z The Pastels Tony Porucha. Jeho dobrá nálada a pohotové vtipy boli nákazlivé, takže mnohí zabudli aj na to, že im občas spadla na nos nejaká dažďová kvapka.

Pristavené na skúšobné jazdy boli aj elektrobicykle Arboria Bike, ktoré sú síce stále ešte len v testovacej prevádzke, no už v budúcej sezóne by sa mali stať modernou a komfortnou alternatívou osobnej dopravy v rámci mesta, určenou doslova pre každého.
Boli ste už otestovať Relax Park pri Arborii? Dajte nám vedieť do komentárov.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Relax park v Trnave: FOTO z otvorenia
4
Galéria
Zdroj: HUGO BACH
Zdroj: HUGO BACH
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM