Erik Bojničan Krimi

Reťazová dopravná nehoda: Vodič volkswagnu skončil po náraze do kamióna v nemocnici! FOTO

Hrozivo vyzerajúca reťazová dopravná nehoda pri našom meste. Policajti opisujú priebeh. Čo sa vlastne stalo?

Ilustračný obrázok k článku Reťazová dopravná nehoda: Vodič volkswagnu skončil po náraze do kamióna v nemocnici! FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia podľa slov hovorkyne KR PZ Martiny Kredatusovej vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala dnes ráno na ceste prvej triedy medzi Trnavou a Šelpicami.

Ako muži zákona vysvetľujú, išlo o reťazovú dopravnú nehodu, na čele ktorej bol kamión. „Ten brzdil, aby sa vyhol autu tvoriacemu prekážku v cestnej premávke. Za ním išiel VW Transporetér, do ktorého zozadu narazil Peugeot Boxer. Náraz odhodil Transportér do návesu kamióna,“ ozrejmila hovorkyňa, podľa ktorej pri nehode sa zranil vodič Trnasportéru, ktorý bol prevezený do nemocnice.

Polícia podľa ich slov na krátky čas uzatvorila cestu a následne v úseku riadila premávku. Ako ďalej uviedla Kredatusová, dychové skúšky na alkohol boli u všetkých troch vodičov negatívne. „35 ročnému vodičovi Peugeotu z Trnavy polícia na mieste zadržala vodičský preukaz. Vodič pravdepodobne nedodržal dostatočnú vzdialenosť od auta idúceho pred ním a nestačil včas zareagovať na jeho brzdenie,“ dodala Kredatusová, podľa ktorej celková škoda na vozidlách sa vyšplhala na 7500 €.

FOTO: Reťazová dopravná nehoda pri Trnave
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM