Monika Hanigovská Rôzne

Rozbaľte si v Trnave a okolí víkendové lákadla: Tieto odporúčame zažiť

A víkend nám opäť klope na dvere. Počas neho si môžete dopriať aj takéto podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Rozbaľte si v Trnave a okolí víkendové  lákadla: Tieto odporúčame zažiť
Zdroj: TASR

Oldies párty

20. január od 22. 00 do 04.00, Monkey club, Radlinského 2, Trnava

V Trnave si na svoje prídu aj milovníci hudby a osvedčených hitov. DJ Marián Kukla, prevedie všetkým účastníkom párty hity rokov minulých.

Hlohovecký Jumping maratón

20. január od 14.00 do 18.00, Jarmočná, 920 01 Hlohovec

Máte pohyb v tele a milujete k tomu šport? V Hlohovci sa uskutoční druhý ročník podujatia s názvom Hlohovecký Jumping maratón. Účastníci sa môžu tešiť na tri a pol hodinovú dávka Jumpingu spolu s inštruktorkami. Nebude chýbať ani občerstvenie, pitný režim pre všetkých účastníkov a tombola. Cena vstupného, 10 eur.

Výstava

Do 28. januára, Galéria Jána Koniarka, Kopplova vila, Zelený kríček, Trnava

Milovníci výstav si tiež môžu prísť na svoje. Galéria Jána Koniarka ponúka náhľad tvorby Jakuba Ročeka v projekte s názvom Principie. Ako uvádzajú organizátori akcie, projekt zahŕňa súbor niekoľkých videí, 3D animácií, kresieb a priestorových inštalácií, ktoré spolu tvoria naratívny celok.

Zúfalé ženy robia zúfalé veci

21. január 17.30, Kino Hviezda, Trnava

Vychutnajte si najnovší filmový počin režiséra Filipa Renča v našom meste. „To bol teda pôrod!“ – je presná definícia nielen vstupu hrdinky Oľgy (Klára Issová) na svet vzácnou „čelnou“ polohou, ale táto veta vystihuje i jej túžbu nájsť tu pravú lásku. Nie je to však tak jednoduché, možno preto, že ani Oľga nie je jednoduchá. Má so svojim milostným životom veľké plány a tiež veľmi bujnú fantáziu. Mestečko, kde sa narodila, jej však pre realizáciu milostných zámerov nestačí. A tak sa premiestni do veľkomesta. Najskôr predáva v predajni s dámskym prádlom, a musí obslúžiť viac ako tri tisíc žien, než sa stane zázrak a príde ON! Ten prvý a pravý! To si myslí Oľga aspoň do okamihu, keď ho pristihne pri nevere…

Radošínske naivné divadlo v Trnave

21. január o 15.30 a 19.00, Divadlo Jána Palárika v Trnave, Trojičné námestie, Trnava (veľká sála)

Do Malého Ríma zavíta známe Radošínske naivné divadlo. V našom meste predstaví divadelnú inscenáciu s názvom Besame mucho. A o čom hra bude? Návštevníci divadla sa naraz ocitnú na ulici, kdesi pred hlavnou stanicou. A práve na tomto mieste sa odohrá zaujímavý spletenec udalostí. Zvláštni náhodní chodci, zabudnutý drahý kufor na chodníku, vedľa kufra bezdomovec, kedysi populárny hudobník a spevák Koki a legendárna sentimentálna latinskoamerická pieseň v jeho interpretácii sú podľa slov organizátorov ústrednými témami najnovšej trpkej komédie Stanislava Štepku s rovnomenným názvom.

Muž vo vlaku

21. január 19.30, Kino Hviezda, Trnava

Mala to byť obyčajná cesta domov. Michael McCauley žije spokojne bežný rodinný život bez akýchkoľvek výkyvov. Predáva poistenie, s rodinou žije za mestom, a do práce a späť dochádza pravidelným vlakom. Každý deň, už desať rokov, odkedy odišiel od polície. Po chvíľke jazdy si k nemu prisadne atraktívna žena (Vera Farmiga) a položí mu jednoduchú, trochu znepokojujúcu otázku: „Aký ste človek?“ Pod vplyvom jej osobného kúzla aj obálky s peniazmi sa Michael nechá vtiahnuť do zvláštnej a smrtiacej hry. Musí vo vlaku nájsť niekoho, kto tam nepatrí. Keď neuspeje, príde o rodinu, ak uspeje, dostane odmenu. Odmietnutie sa neberie ako odpoveď.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM