Krimi

Rušná služba policajtov v Dunajskej Strede. Pri naháňačke museli aj strieľať!

V aute podozrivého muža našli policajti ďalšie prekvapenie.

Ilustračný obrázok k článku Rušná služba policajtov v Dunajskej Strede. Pri naháňačke museli aj strieľať!
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Policajti z Dunajskej Stredy zadržali muža, ktorý nebezpečnou jazdou ohrozoval ostatných vodičov. Zastaviť ho museli za použitia služobnej zbrane. Tú vytasil jeden z členov hliadky potom, čo vodič opakovane odmietol opakovane s autom zastaviť.

Trnavská polícia o prípade informuje na sociálnej sieti. „Vodič sa vysokou rýchlosťou snažil ujsť z mesta Dunajská Streda cez obec Kútniky a Dolný Bar. Až policajná streľba do zadnej časti auta ukončila útek pred hliadkou. Vodič sa ešte pokúsil o útek do poľa, no nakoniec ho policajti za obcou Dolný Bar zadržali a založili mu putá,“ uviedla polícia.

Krátko na to sa vozidlo podozrivej osoby vznietilo a zasahovať museli hasiči. Podľa predbežných zistení sa biely Opel vznietil z dôvodu nadmerného zaťaženia motora. Poverený policajt obvinil muža z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. Prípad riešia dunajskostredskí policajti v tzv. super rýchlom konaní.

Drogy v aute

Policajti okrem toho odhalili aj ďalší zločin. Na rohožke auta, v ktorom sa muž viezol, našli vrecko s kryštalickou látkou. Všetko sme zaistili a expertízne skúmanie nakoniec potvrdilo, že išlo o drogy. V aute sa nachádzalo viac ako 2 500 dávok pervitínu, dodala polícia.

Vzhľadom na výsledok predbežného skúmania a množstvo drog, ktoré bolo nájdené, si prípad prevzal vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva PZ v Trnave. Na základe dôkazov ho vyšetrovateľ obvinil muža z obzvlášť závažného zločinu. Za prechovávanie drog a recidívu, mu teraz hrozí strata slobody na desať až pätnásť rokov.

Foto: ilustračné

NOČNÁ SLUŽBA V DUNAJSKEJ STREDE: NEBEZPEČNÁ JAZDA, STREĽBA A DROGY Policajti z Dunajskej Stredy zadržali muža za...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Friday, August 28, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM