Dominika Handzušová Rôzne

S Kubikom sa najete i porozprávate: TIETO akcie chystá v Berlineri

Kubik nápadov a Klub inšpirácie vás vo štvrtok podvečer pohostí vegánskou večerou. V sobotu spoluorganizuje diskusiu o téme Slovania vs. súčasnosť.

Ilustračný obrázok k článku S Kubikom sa najete i porozprávate: TIETO akcie chystá v Berlineri
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Vo štvrtok 12. februára a v sobotu 14. februára bude DKP Berliner patriť Kubiku. Užiť si môžete vegánske pochúťky a pokračovanie verejnej diskusie Besy Undergroundu.

Večera nielen pre vegánov

V Kubiku už ste mohli zažiť naštartovanie dňa so spoločnými raňajkami, či zaujímavé workshopy linorytu, tlače na plátené tašky alebo šperky. Tentokrát môžete deň prísť do Kubiku ukončiť. Večera začína o 17:00 hod. a samozrejme neostane len pri nej. O hudobný podmaz sa postará Gandy. O 18:00 hod. začne workshop batikovania. Priniesť si môžete tričko na batikovanie, alebo si vyskúšať nabatikovať aspoň kúsky látky.

Slovania vs. Súčasnosť.

V spolupráci s Urban Action Kubik nápadov pripravil na sobotu pokračovanie verejnej diskusie. „Pozvanie prijal Bohdan Ulašin, ktorý bude bližšie hovoriť o pôvode, štruktúre a pôvodnom obsahu slovanskej kultúry a jej možnom využití v dnešnom svete, ako napríklad slávnosti ročného kolobehu, obrady v živote jednotlivca, predstavy o vzniku sveta a človeka, slovanské božstvá, hospodárske a spoločenské pomery, miesto človeka v prírode a vo svete,“ priblížil tému Kubik. Obe podujatia usporiada u svojich susedov, v priestoroch Berlineru na Pekárskej 40.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM