BTW Správy

Trnava má neustále problémy so semaformi na najväčších križovatkách!

Vo štvrtok 20. augusta na dvoch križovatkách museli dopravu riadiť policajti.

Ilustračný obrázok k článku Trnava má neustále problémy so semaformi na najväčších križovatkách!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Trnavský kraj

Akoby bola svetelná signalizácia na križovatkách v Trnave zakliata. Semafory majú poruchu, policajti o tom informujú. Semafory opravia, policajti zverejnia, že už sú funkčné. O ďalšie dve hodiny to však už neplatí a polícia oznamuje, že tentoraz nebudú funkčné dlhší čas. Aktuálne sa tento problém týka križovatky Hlboká – Sladovnícka – Kollárova – Spartakovská (pri McDonalde).

„Tentoraz to pre poruchu vyzerá na dlhšiu odstávku semaforov,“ konštatujú policajti. Sú aktuálne na mieste a regulujú premávku. „Vodičov žiadame, aby pri prejazde križovatkou zvýšili opatrnosť a rešpektovali pokyny polície,“ uvádzajú na sociálnej sieti.

Ďalšia križovatka, ďalšie problémy V priebehu štvrtka 20. augusta prebieha oprava aj na križovatke ulíc Hlboká – Špačinská, pre problémy, ktoré pretrvávajú aj po oprave, informuje polícia.

Polícia situáciu v križovatke a priľahlých uliciach monitoruje a v prípade potreby riadi premávku.

Polícia preto vodičom radí aby sa týmto úsekom vyhli a využili na jazdu iné cesty. „Riaďte sa dopravným značením a nezabudnite, že pokyny policajta sú nadradené dopravnému značeniu,“ upozornili policajti.

Keď semafory fungujú

Nedávno sme v Trnave zaznamenali aj prípad, kedy svetelná signalizácia fungovala, no nestačilo to. Stalo sa na križovatke pri bývalom cukrovare. Našťastie jedinou obeťou opitého vodiča bol iba nešťastný semafor.

SEMAFORY SÚ UŽ PLNE FUNKČNÉ👍 Ďakujeme za Vašu ohľaduplnosť 😀 ❗️VODIČI, POZOR❗️ OPÄŤ NEFUNKČNÉ SEMAFORY🚦 NA KRIŽOVATKE...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Wednesday, August 19, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM