Lucia Lauková Kultúra

Sezóna plesov je tu: Kde sa v Trnave vytancujete do rána?

Máte chuť na poriadnu "tancovačku"? Vytiahnite svoje najlepšie parketové kúsky a zahájte plesovú sezónu.

Ilustračný obrázok k článku Sezóna plesov je tu: Kde sa v Trnave vytancujete do rána?
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

3. basketbalový ples

10. januára o 19.00 v Holiday Inn Trnava

Plesovú sezónu v Trnave odštartujú basketbalisti. Moderátorkou večera bude Tatiana Székely. Tešiť sa môžete na skupinu EXIL, vystúpi škola tanca, do tanca zahrá aj DJ Jakub. Chýbať nebude chutné občerstvenie a tombola.

Country Amfik Ples

25. januára o 19.00 Amfik Cafe

Milovníkov country hudby čaká v poradí druhý ročník plesu so skupinou Country Duo. Chýbať nebude živá hudba a zábava až do rána. Organizátori sľubujú bohatú tombolu a parádny zábavný program.

Ples právnikov

12. februára o 19.00 v Holiday Inn Trnava

Vo februári sa bude konať historicky prvý Ples právnikov. Podľa organizátorov sa môžete tešiť na nové priestory, ktoré doteraz neboli zvykom.

Golfový ples

14. februára o 19.00 v Holiday Inn Trnava

Aj na Valentína sa bude tancovať. Pripravený je 3. ročník Golfového plesu, na ktorom nebude chýbať plno známych mien. Organizátori si pripravili zábavný program s tombolou a bohatým občerstvením. Tešiť sa môžete na Big Band Gustáva Broma pod vedením Vlada Valoviča so sólistkami Andreou Zimányiovou, Ivanou Regešovou a Zuzanou Gamboa, vystúpi aj spevák Marián Greksa či operný spevák Martin Babjak a klavírny virtuóz Daniel Buranovský. Chýbať nebude cimbalovka, moderátori Sväťo Malachovský a Mišo Kubovčík a tombola.

1. Kávový ples na svete

22. februára o 18.22 v Holiday Inn Trnava

Na svoje si prídu všetci milovníci dobrého jedla, hudby, tanca a hlavne kávy. V poradí 6. ročník kávového plesu prinesie zaujímavý program. Súčasťou bude odovzdávanie cien najlepším baristom za rok 2019, odovzdávanie 1 000€ poukážok pre tých, ktorí to najviac potrebujú, žrebovanie o zájazd na fakultatívny výlet do Brazílie (z najlepších latte art súťažiacich a pražiarov zo Slovenskej republiky), žrebovanie o zájazd na fakultatívny výlet do Brazílie spomedtzi pedagógov stredných odborných škôl. Tešiť sa môžete na skvelé svetové hudobné a tanečné predstavenia, tombolu, neobmedzený bar rumov, drinkov, vína, kávového piva a kávy. Zabávať sa bude až do rána. Večerom bude sprevádzať moderátor Štefan Skrúcaný.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Trnavy a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM