Krimi

SKVELÁ práca policajtov! Chytili PODVODNÍKA, ktorý okradol seniorky o DESIATKY tisíc

41-ročný muž sa vyvážal na luxusnom aute a okrádal dôverčivé seniorky. Policajti zverejnili video zo zásahu.

Ilustračný obrázok k článku SKVELÁ práca policajtov! Chytili PODVODNÍKA, ktorý okradol seniorky o DESIATKY tisíc
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky

Trnavskí policajti zadržali podvodníka, ktorý „zarábal“ na bezbranných senioroch. „Trnavská okresná vyšetrovateľka obvinila 41-ročného muža z okresu Senec, ktorý mal okrádať dôverčivé seniorky pod zámienkou vymyslených príbehov,“ informuje polícia.

Obral ich o obrovskú sumu

Používal známu fintu. Podľa polície sa mal zakaždým predstaviť ako pracovník polície alebo pošty s tým, že „ich rodiny sú v zúfalej situácii, alebo v záujme ochrany majetku podvedených senioriek, v snahe vylákať od nich finančnú hotovosť alebo šperky.“

Muž mal takto od dôchodkýň získať majetok vo výške viac ako 23-tisíc eur!

Našli peniaze, prehľadali aj luxusné auto

„Policajti na prípade intenzívne pracovali. Vynikajúcou operatívno-pátracou činnosťou sa im podarilo získať dostatok dôkazov, aby mohli mužovi vzniesť obvinenie za konkrétny trestný čin,“ informovala polícia, ktorá zverejnila aj video zo zásahu.

Muža zadržali v súčinnosti s bratislavským PPÚ. Vykonali aj prehliadku, počas ktorej zaistili vyššiu sumu peňazí. Policajti vykonali aj prehliadku jeho luxusného auta, na ktorom mal trestnú činnosť páchať.

„Vyšetrovateľka muža obvinila za tri skutky, z pokračujúceho zločinu podvodu na chránených osobách, a podala podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby. Páchateľovi takéhoto skutku môže hroziť trest odňatia slobody až na 10 rokov,“ dodáva polícia s tým, že preveruje aj ďalšie informácie v súvislosti s obvineným a jeho konaním aj mimo Trnavského kraja.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM