Dominika Handzušová Kultúra

Smolenice chystajú 23. ročník Jarmoku: Na TOTO sa môžete tešiť

Zámockým areálom sa budú linúť tóny rôznych hudobných zoskupení, v obci vyrastú predajné stánky. Smolenice budú už po 23. raz žiť tradičným jarmokom.

Ilustračný obrázok k článku Smolenice chystajú 23. ročník Jarmoku: Na TOTO sa môžete tešiť
Zdroj: Dnes24.sk

Prípravy na 23. ročník kultúrno-spoločenských podujatí, ktoré dopĺňajú tradičný Jarmok, sú v plnom prúde. V obci Smolenice sa budú konať od piatka 7. augusta do nedele 9. augusta. Program vyvrcholí akciou Na kolesách proti rakovine.

Ochutnávka vín

Podujatie odštartuje v piatok podvečer od 18:00 hod. zámockým koncertom. Do areálu Smolenického zámku zavíta koncertné trio Musica Tirnaviensis. Zároveň bude v zámockej vinotéke prebiehať ochutnávka vín.

Tradičný jarmok obohatí hudba

Sobota už bude patriť tradičnému jarmoku. Predaj bude sprevádzať kultúrny program, na ktorý sa môžete prísť pozrieť do areálu pred kultúrnym domom v Smoleniciach. Jarmok sa začína ráno o siedmej. Od 8:00 hod. je na programe dychová skupina Karpatská Kapela. Po príhovore starostu o deviatej dostane priestor mužská spevácka skupina Záruby, detský folklórny súbor Čerešenka a exhibícia Drako Taekwon-Do ITF.

Dopoludnie bude pokračovať folklórom, od 10:00 hod. sa predstaví skupina Lusk a po jej skončení Rošindolčané. O diskotéku v záhrade sa postará DJ Struhár, večer od 18:00 hod. bude jarmokom sprevádzať skupina Plastik.

Na kolesách proti rakovine

Charitatívne podujatie pod zámkom začne o 14:40 hod. symbolickou jazdou a hymnou. Koncert sa začína dvadsaťminútovou bubeníckou šou. Vstup na podujatie je voľný. Tešiť sa môžete na hudobné hviezdy, ale aj profesionálnu fire & light šou Fire Angels či vystúpenie Aďky s psíkom Teddy.

Čítajte tiež:
Slávnostné otvorenie City Arény bude vypredané: Po lístkoch sa len tak zaprášilo!
Da Vinciho kód na Červenom Kameni: Odhaľte jeho tajomstvá v nočných prehliadkach

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM