Dominika Handzušová Krimi

Sneženie komplikuje dopravu: Skrížené kamióny, nehody, hasiči v pohotovosti!

S hustým snežením majú plné ruky práce aj hasiči. Pozrite sa, pri akých nehodách museli zasahovať.

Ilustračný obrázok k článku Sneženie komplikuje dopravu: Skrížené kamióny, nehody, hasiči v pohotovosti!
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

V priebehu najsilnejšieho sneženia vykonali hasiči v Trnavskom kraji niekoľko desiatok výjazdov. Snehová nádielka narobila problémy aj vlakovej doprave, medzi Smolenicami a Jablonicou museli z trate odstraňovať strom.

Niekoľko nehôd, skrížené kamióny

V Trnavskom kraji hasičov zavolali napríklad k dopravnej nehode, pri ktorej sa skrížili dva kamióny na Trstínskej ulici v Trnave. Pomáhali aj na ceste II/502 pri obci Dolné Orešany, kde sa autobus šmykol do priekopy a vodič sám nedokázal opustiť vozidlo. „Zasahovali aj v obci Blatné, kde auto narazilo do stromu, v Kútoch, kde sa auto po dopravnej nehode ocitlo v priekope a na 28. kilometri D1 v smere z Trnavy do Senca, kde sa zrazili dve osobné vozidlá a autobus,“ doplnila Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

Problémy majú aj vlaky

Vplyvom nepriaznivého počasia a neprejazdnej trate došlo k prerušeniu osobnej vlakovej dopravy na niekoľkých úsekoch. V našom kraji je najkomplikovanejšia trať medzi Trnavou a Kútmi.

Na úseku Smolenice – Jablonica bola od 13:15 hod. prerušená doprava, odstraňovali tu strom z koľajiska osobného vlaku číslo 2608.

Tento osobák už mal meškanie vyše 100 minút, no cez komplikovanú trasu už podľa informácií ZSSK prešiel.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM