Futbal Šport

Spartak opúšťa kapitán Janečka: Do trnavského klubu prichádza nový hráč

Ďalšie zmeny v kádri Spartaka Trnava. Odchádza kapitán Marek Janečka, ktorý minulú sezónu klubu dopomohol k zisku Slovnaft Cupu. Prichádza Mitrea.

Ilustračný obrázok k článku Spartak opúšťa kapitán Janečka: Do trnavského klubu prichádza nový hráč
11
Galéria
Zdroj: TASR

Novou posilou futbalového klubu FC Spartak Trnava sa stal Bogdan Mitrea. Tridsaťjedenročný rumunský stopér obliekal naposledy dres cyperského klubu Doxa Katokopias, informoval web Spartaka.

„Som veľmi šťastný, že môžem byť v Spartaku Trnava. Viem, že prichádzam do dôležitého klubu na Slovensku. Dúfam, že sa podarí vytvoriť konkurencie schopné mužstvo, s ktorým zabojujeme o najvyššie priečky. Za mojim príchodom je serióznosť tohto mužstva, veľké meno a fanúšikovia. Zatiaľ sa mi páči všetko, čo som videl,“ uviedol krátko po podpise Mitrea, ktorý sa dohodol na ročnom kontrakte.

„Hľadali sme vhodný typ na pozíciu v strede obrany. Ide o ľavonohého stopéra, ktorý má veľa skúseností,“ doplnil generálny manažér Marián Černý. Mitrea môže zasiahnuť už do utorkového prípravného duelu v Červeníku, kde Spartak od 17:00 privíta KFC Komárno.

Naopak, mužstvo „andelov“ podľa informácie portálu trnavskyhlas.sk opúšťa kapitán Marek Janečka. Tridsaťšesťročný defenzívny univerzál pomohol v minulej sezóne k zisku Slovnaft Cupu. „Na vlastnú žiadosť sa vracia do Karvinej,“ povedal Černý.

Foto: ilustračné

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

Kapitán Marek Janečka opúšťa Spartak Trnava
11
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM