Futbal

Spartak opúšťa piaty hráč: Ghorbani odchádza z Trnavy, vracia sa do Iránu

Spartak Trnava opúšťa ďalší futbalista. Iránsky útočník Ali Ghorbani sa vracia domov. Dohodol sa na spolupráci s iným klubom.

Ilustračný obrázok k článku Spartak opúšťa piaty hráč: Ghorbani odchádza z Trnavy, vracia sa do Iránu
7
Galéria
Zdroj: TASR

Úradujúceho slovenského majstra FC Spartak Trnava opúšťa ďalší futbalista. Iránsky útočník Ali Ghorbani sa po piatich mesiacoch v malom Ríme vracia do rodnej vlasti, dohodol sa na spolupráci s klubom Sepahan S.C.

Od Spartaka a fanúšikov pozitívne skúsenosti

„Na čas strávený v Spartaku budem spomínať pozitívne. Ďakujem ľuďom v klube, spoluhráčom a fanúšikom za prijatie i pomoc pri adaptácii. Nebolo jednoduché prejsť z Iránu do Európy. Napriek tomu sme dosiahli niekoľko pekných úspechov. Teším sa, že som si mohol vyskúšať Európsku ligu. Teraz ma čaká doma nová výzva,“ uviedol Ghorbani pre oficiálny web „andelov“.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

Odchádza ako piaty hráč

Dvadsaťosemročný zakončovateľ prišiel do Trnavy pred začiatkom skupinovej fázy Európskej ligy UEFA 2018/2019. Vo Fortuna lige nastúpil do deviatich duelov, v ktorých strelil dva góly a pridal jednu asistenciu. V EL sa predstavil v piatich zápasoch, sieť napol v domácom stretnutí proti Dinamu Záhreb.

Po Marekovi Bakošovi, Lukášovi Greššákovi, Erikovi Jirkovi a Martinovi Tóthovi je Ghorbani už piaty hráč, ktorý nebude na jar pokračovať v Spartaku.

OBRAZOM: Iránsky útočník Ali Ghorbani v drese Spartaka
7
Galéria
Zdroj: TASR

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: archívne

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM