Dominika Handzušová Futbal

Spartak podpísal nového brankára: Z Prešova prichádza mladý reprezentant Jakubech

Adam Jakubech podpísal v Trnave zmluvu na tri a pol roka. Tím si od tohto kroku veľa sľubuje, talentovaného reprezentanta považuje za investíciu pre budúcnosť.

Ilustračný obrázok k článku Spartak podpísal nového brankára: Z Prešova prichádza mladý reprezentant Jakubech
Zdroj: TASR

Vedenie Spartaka Trnava angažovalo talentovaného brankára Adama Jakubecha z Prešova. V sobotu o tom informovala oficiálna internetová stránka slovenského futbalového klubu.

Jakubech je odchovancom prešovského futbalu, v aktuálnej sezóne získal miesto medzi troma žrďami Tatrana a za A-mužstvo nastupoval v druholigových zápasoch. Pred dvoma týždňami pritom oslávil ešte len 18. narodeniny. „Stavili sme na investíciu pre budúcnosť. Adam je reprezentant do osemnásť rokov, ukazuje sa ako veľký prísľub a sme presvedčení, že ešte bude napredovať. Na svoj mladý vek má odchytaných už aj veľa zápasov v druhej najvyššej súťaži,“ povedal pre klubovú webstránku generálny manažér Spartaka Dušan Keketi.

Otec Adama Jakubecha Peter svojho času v Spartaku tiež pôsobil ako brankár, bolo to v deväťdesiatych rokoch za éry trénera Dušana Galisa.

„Dúfame, že sa presadí, máme na neho dobré referencie aj od trénerov súperov Prešova ako i reprezentačného kouča národnej osemnástky Milana Malatinského. Spoliehame sa, že potvrdí nádeje, ktoré do neho vkladáme,“ verí Keketi.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM