Futbal

Spartak Trnava s novou posilou: Získala Jaroviča a Dangubiča

FC Spartak Trnava prijal nových hráčov. Senad Jarovič podpísal kontrakt na dva roky a Filip Dangubič zmluvu na tri roky.

Ilustračný obrázok k článku Spartak Trnava  s novou posilou:  Získala Jaroviča a Dangubiča
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Úradujúci fortunaligový šampión FC Spartak Trnava získal vo štvrtok dvoch futbalistov. Útočník Senad Jarovič podpísal kontrakt na dva roky, ďalší ofenzívny hráč Filip Dangubič zmluvu na tri roky.

Obe strany sú spokojné

„Prežívam výborné pocity. Spartak je veľký klub s obrovským štadiónom a k tomu má fantastických fanúšikov. Cítim sa naozaj veľmi dobre. Chalani ma pozitívne prijali medzi seba,“ uviedol 20-ročný Jarovič v tlačovej správe Spartaka.

Naposledy bol na hosťovaní v slovinskom NK Dob, kam prišiel zo svojho materského klubu NK Domžale. „Teší nás, že sme dospeli so Senadom k dohode. O svojich kvalitách nás presvedčil v tréningovom procese, ako aj v súboji s Ostravou. Cítiť z neho veľkú motiváciu a túžbu na sebe pracovať. Pre mňa osobne ide o futbalistu s veľkou budúcnosťou,“ povedal generálny manažér Pavel Hoftych.

Všetko na neho zapôsobilo

Dvadsaťtriročný Dangubič prišiel z HNK Rijeka: „Všetko na mňa okamžite zapôsobilo – štadión, podmienky či ľudia okolo klubu. Vážim si, že budem súčasťou takéhoto mužstva. Verím, že dokážem čo najviac pomôcť spoluhráčom a ukážem to najlepšie, čo viem. V minulej sezóne som videl niektoré majstrovské zápasy a sledoval som slovenskú súťaž. Uvedomujem si, že je to pre mňa veľká príležitosť, ako sa posunúť na vyššiu úroveň.“ Dangubič naberal skúsenosti hosťovaním v slovinskej súťaži, odohral tam 2,5 roka. Má na konte štarty v mládežníckych výberoch Chorvátska od kategórie do 15 rokov po 21.

„Je futbalista do útočnej formácie. V Rijeke sa pravidelne zapájal do prípravy. Väčšinu času bol na hosťovaní v Slovinsku. Góly vie pripraviť, ale dokáže aj zakončiť. Veríme, že tiež on nám pomôže v ofenzíve. Využili sme príležitosť priviesť ho do klubu. Výhoda je, že letnú prípravu, vrátane zápasov, absolvoval v kádri silnej Rijeky. Je stopercentne pripravený nastúpiť do tréningu a duelov,“ uzavrel Hoftych. Obaja hráči sa už s mužstvom pripravujú na nadchádzajúci ročník.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM