Júlia Vargová Futbal Šport

Spartak zahájil predaj permanentiek: Klub prináša hneď niekoľko noviniek

FC Spartak Trnava spustil prvý júlový deň predpredaj permanentiek na sezónu 2019/2020. Od novej sezóny klub prináša hneď niekoľko noviniek.

Ilustračný obrázok k článku Spartak zahájil predaj permanentiek: Klub prináša hneď niekoľko noviniek
15
Galéria
Zdroj: TASR

FC Spartak Trnava spustil 1. júla predpredaj permanentiek. Lístky na zápasy na Štadióne Antona Malatinského sú už v predaji. V sezóne 2019/2020 klub sľubuje niekoľko zmien. „Permanentka nebude po novom len celosezónnou vstupenkou na domáce zápasy Spartaka, ale prinesie množstvo výhod. Držitelia permanentiek budú môcť okrem zápasov Fortuna ligy navštíviť aj všetky domáce stretnutia Slovnaft cupu, v ktorom Spartak obhajuje primát,“ uvádza Spartak na svojej stránke. Ako avizuje klub, bonusom bude aj voľný vstup na odvetný zápas úvodného predkola Európskej ligy proti Radniku Bijeljina a jedným z benefitov bude predkupné právo na zápasy Európskej ligy s 10% zľavou.

„To nie je zďaleka všetko. Chceme ukázať, že si vážime všetkých našich priaznivcov. Majitelia permanentiek sú pre každý klub tou najdôležitejšou skupinou podporovateľov. Spartak má aj takých, ktorí nevynechajú v sezóne ani jeden zápas a takíto fanúšikovia ušetria na vstupnom takmer štyridsať percent,“ hovorí riaditeľ klubu Milan Cuninka a pokračuje: „Zápasy sú samozrejmosťou, no ponúkame aj ďalšie výhody, ako klubový suvenír a mnoho ďalších benefitov ako napríklad zľavy u našich partnerov, ktoré predstavíme postupne. Taktiež pripravujeme vernostný program pre držiteľov permanentiek, ktorý bude každý rok výhodnejší.“

Cena permanentiek začína na sume 109 eur.

Dajú sa kúpiť online alebo priamo na štadióne: od 2. 7. 2019 do 4. 7. 2019 od 14:00 do 17:00 a od 8. 7. 2019 do 10. 7. 2019 od 15:30 do 17:00. Klub na záver dodáva, že permanentky sú prenosné a nie je potrebné vyplniť číslo občianskeho preukazu. Pri kúpe je však nutné zadať meno zodpovednej osoby ktorá bude na permanentke uvedená.

Foto: ilustračné

Pozrite si zábery z prípravy vo fotogalérii.

Spartak v príprave s novým trénerom: V superpohári proti Slavii Praha
15
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM