Iné športy

Športoví fanúšikovia si prídu na svoje: Vrcholová slovenská atletika opäť v Trnave

V Trnave sa na konci augusta uskutoční 4. kolo Atletickej ligy, ktorá je najvyššou slovenskou súťažou družstiev mužov a žien v atletike.

Ilustračný obrázok k článku Športoví fanúšikovia si prídu na svoje: Vrcholová slovenská atletika opäť v Trnave
Zdroj: AŠK Slávia Trnava

Na Mestskom atletickom štadióne A. Hajmássyho v areáli Slávie sa 29. augusta očakáva účasť najlepších slovenských atlétov počas štvorhodinového programu so začiatkom o 15:00 hod.

V 15 disciplínach

Nemali by chýbať slovenskí reprezentanti, ktorí nedávno pretekali na Majstrovstvách sveta v Londýne. Po vrchole sezóny by sa mali predstaviť v dobrej forme aj v Trnave. Medzi najväčšie lákadlá bude patriť Ján Volko, európsky majster a vicemajster v kategórií do 23 rokov z tohtoročných ME v poľskom Bydgoszcz a ďalší poprední reprezentanti.

Atléti sa predstavia v 15 disciplínach Atletickej ligy, medzi ktorými nebudú chýbať ani tradičné Trnavské memoriály – Memoriál Antona Hajmássyho (skok do diaľky mužov), Memoriál Mikuláša Čordáša (hod diskom žien) Štít mesta Trnava (beh na 1500 m žien) Memoriál Jána Butka (skok do diaľky žien) a Memoriál Radky Charfreitagovej (hod diskom žien). Vložený bude aj beh na 100 m, ktorý bude určite lákadlom hlavne pre divákov.

Nezabudli ani na mladé talenty

Organizátori nezabudli ani na mladé atletické talenty a pre žiacku kategóriu pripravili beh na 60 m v predprograme mítingu. Neskôr v hlavnom programe si najrýchlejší z predprogramu zapretekajú vo finále behu na 60 m. Počas podujatia bude prebiehať aj tombola o zaujímavé ceny, do ktorej sa môžu zapojiť všetci pretekári aj diváci.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM