Monika Hanigovská Rôzne

Stavte na oddych aj vy: Inšpirujte sa víkendovými tipmi z Trnavy

Oddych a víkend, to jednoducho ide k sebe. Ak ešte nemáte plány, inšpirujte sa našimi tipmi na zaujímavé víkendové podujatia v Trnave.

Ilustračný obrázok k článku Stavte na oddych aj vy: Inšpirujte sa víkendovými tipmi z Trnavy
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Trnavský blšák

22. apríla, 09.00 do 13.00, Hviezdoslava ulica

V Trnave si môžete vyraziť na blšák. Ako organizátor akcie uvádza, návštevníci zažijú ozajstnú „blšákovú“ atmosféru a to v centre mesta, kde si môžu kúpiť napríklad cukorničku v tvare slona, staré kukučkové hodiny alebo inú zvláštnosť, akú inde nenájdete.

Nemo a Dory

22. apríla, o 16.00, Kino Hviezda, Paulínska 1

Trnavské deti si taktiež prídu na svoje. V našom meste môžu zažiť muzikál na motívy známej rovnomennej rozprávky. Divákom sa predstaví Andrea Somorovská ako morská víla, Barbora Chlebcová v úlohe Dory a Tomáš Horváth stvárni Nema.

Slovenské premiéra: Plastický obraz

22. apríla, o 19.00, Divadlo Jána Palárika, Trojičné námestie 2, (veľká sála)

Nechajte sa zlákať divadelným predstavením Plastický obraz a to v slovenskej premiére práve v našom meste. V divadelnej hre uvidia diváci stvárneného nezávislého umelca, frustrovanú ženu, lekára bez hraníc a chlapca koketujúceho s homosexualitou, ktorého takmer otrávi najatá žena v domácnosti.

Hommage à Franz Schubert

23. apríla o 18.00, Divadlo Jána Palárika, Trojičné námestie 2, Zrkadlová sieň

Trnavská hudobná jar 2017 sa v apríli zakončí koncertom s názvom Hommage á Schubert. Vychutnajte si jeden z najslávnejších piesňových cyklov majstra Franza Schuberta – Zimná cesta. V Zrkadlovej sieni sa predstaví Tomáš Šelc, barytón / Bratislava a Dana Hajóssy, klavírny sprievod / Bratislava.

Ľubo Virág – Nostalgia

23. apríla o 18.00, Synagóga Café, Haulíkova 2,

Spevák Ľubo Virág, ktorý vystupuje aj so sólistami 55 členného orchestra Zlaté husle, Fantasy orchestra, orchestrami Čarovné a Diabolské husle, či so svetovými umelcami sa tentokrát predstaví aj v našom meste. Jeho vystúpenie s názvom „Nostalgia“, si môžete vychutnať v nedeľný večer v našom meste.

Kino: Cuky a Luky Film

23. apríla o 16.00, CINEMAX ARENA TRNAVA, Kollárova 20

Cuky a Luky Film porozpráva príbeh začiatku šialeného priateľstva, ktoré ich navždy zmení. Cuky (Petra Polnišová) je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve, Luky (Zuzana Šebová) zas celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jedinej jednej veci – lásky.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM