Aktualizované BTW Krimi Správy

Štyri nehody motorkárov počas 24 hodín! Z toho dve skončili tragicky

Jedna nehoda sa stala pri Budmericiach, tri na Záhorí.

Ilustračný obrázok k článku Štyri nehody motorkárov počas 24 hodín! Z toho dve skončili tragicky
Zdroj: ate.sk

Motorkára zrazil vlak

Na nechránenom železničnom priecestí na trase Kúty smer Sekule, došlo v utorok 7. júla na poľnej ceste k zrážke motocyklistu s vlakom. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

„Vlak išiel rýchlosťou približne 140 km/h a hoci videl na trati motocyklistu, napriek brzdeniu nedokázal zrážke už zabrániť. Z koľajiska sa snažil dostať aj motocyklista, nehoda sa však skončila pre neho tragicky. Cestujúci vo vlaku sa nezranili,“ priblížila polícia.

„Po náraze odhodilo 25-ročného motocyklistu do elektrickej rozvodne, pričom utrpel závažné poranenia viacerých častí tela. Po pristátí vrtuľníka v blízkosti nešťastia sa leteckí záchranári pridali k rozšírenej kardiopulmonálnej resuscitácii, ktorá bola zahájená pozemnými záchrannými zložkami. Zranenia, ktoré mladý muž utrpel, však boli nezlučiteľné so životom a na mieste im podľahol,“ doplnili leteckí záchranári.

V krátkom čase išlo na Záhorí o tretiu nehodu s účasťou motocyklistu.

Ďalšie nehody na Záhorí

V pondelok policajti zaevidovali dve nehody. Jedna sa skončila s veľmi vážnym zranením vodiča motorky v okrese Skalica, pri druhej, v obci Borsky Svätý Jur časť Tomky, zostali dvaja zranení.

Tragédia pri Budmericiach

Nehoda na ceste medzi Budmericami smerom na Trnavu sa stala krátko po tragédii na Záhorí.

V tomto prípade išlo o 33-ročného motocyklistu, ktorý sa čelne zrazil s protiidúcim osobným autom.

Podľa záchranárov svedkovia nehody okamžite zahájili laickú resuscitáciu, v ktorej následne pokračovali aj privolaní záchranári.

„Napriek veľkej snahe zachrániť život mladého muža, sa záchranárom nepodarilo obnoviť základné životné funkcie pacienta a svojim rozsiahlym zraneniam napokon podľahol. Lekárka skonštatovala už len úmrtie. Zo záchrannej akcie sa vrtuľník vrátil na svoju základňu prázdny,“ uviedli.

Zdroj: ate.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM