han Futbal

Taká HVIEZDA ešte v našej lige nikdy nehrala: Trnava je na nohách! UPÍŠE sa jej Škrtel, FOTO

Je to isté! Bývalý kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel podpíše zajtra zmluvu so Spartakom Trnava. Už si vyskúšal aj nový dres!

Ilustračný obrázok k článku Taká HVIEZDA ešte v našej lige nikdy nehrala: Trnava je na nohách! UPÍŠE sa jej Škrtel, FOTO
3
Galéria
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Tridsaťšesťročný stopér v uplynulých dvoch sezónach pôsobil v Basaksehire Istanbul, v závere minulého roka sa ale vážne zranil a pôsobenie v Turecku predčasne ukončil.

Trnava v nedeľu na Štadióne Antona Malatinského bude v 4. kole Fortuna ligy hostiť Zlaté Moravce. Ako informoval Spartak na oficiálnom webe, celý akt podpisu zmluvy a nasledujúcu tlačovú konferenciu bude vysielať na oficiálnom klubovom youtube kanáli. O 17.00 hodiny príde štvornásobný najlepší futbalista SR už v spartakovskom drese pozdraviť fanúšikov priamo na ihrisko.

Kde všade hral?

Bývalý hráč Zenitu Petrohrad či FC Liverpool zamieril do Basaksehiru Istanbul po krátkej anabáze v Atalante Bergamo. Už vtedy sa špekulovalo o jeho návrate na Slovensko. Škrtel si naposledy obliekal dres slovenského klubu pred 17 rokmi, keď prestúpil z Trenčína do Zenitu. Neskôr hral aj za „The Reds“ či Fenerbahce Istanbul. Za národný tím absolvoval 104 zápasov, strelil štyri góly a predstavil sa na MS 2010 i EURO 2016. V decembri 2020 si v súboji Süper Lig proti Kasimpase roztrhol achilovku ľavej nohy a následne podstúpil dlhšiu rekonvalescenciu.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: YouTube.com
Trnava s veľkou posilou
3
Galéria
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM