Erik Bojničan Rôzne

Táto FOTKA z nášho regiónu boduje: Nádherná príroda dofarbená západom slnka dostala hlasujúcich

Často krát si krásne veci okolo seba ani len nevšimnem. Týmto fotografom sa však podarilo na prvý pohľad bežné veci z nášho regiónu zachytiť spôsobom, ktorý pohladí na duši. Presvedčte sa sami a pozrite si fotky v našej galérii.

Ilustračný obrázok k článku Táto FOTKA z nášho regiónu boduje: Nádherná príroda dofarbená západom slnka dostala hlasujúcich
Zdroj: Dnes24.sk

K letu bezpochyby patrí zachytávanie spomienok a zážitkov na telefóny, či foťáky. Slnečné dni, oddych na záhrade, či kúpalisku, ale aj potulky mestom a prírodou. Aj v našom regióne sa určite máme čím pýšiť :) A práve túto pýchu a osobitosť svojho regiónu môžete ukázať na svojich fotografiách.

Fotky v galérii sú dielami viacerých autorov a zachytávajú krásy nášho regiónu z rôznymi motívmi.

Ak sa vám niektorá z nich mimoriadne páči, môžete jej pridať hlas TU.

Krajší deň vám vyčaria aj zábery zo susedného Nitrianskeho regiónu, no nevynechajte ani tie najzaujímavejšie z celého Slovenska.

Súťaž sme spustili s našim partnerským webom ephoto a hrá sa naozaj o super ceny. Téma je rozsiahla, preto do súťaže môžete posielať fotografie, ktoré zachytávajú prírodné krásy vášho okolia, život vo vašom regióne/meste, alebo zaujímavosti, ktoré ho charakterizujú. Pravidlá súťaže a hlasovania nájdete tu. Termín pre pridávanie fotografií do súťaže platí do 31.08.2015.

Táto fotka z nášho regiónu si zatiaľ vyslúžila najviac hlasov
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM