Krimi

Taxík mal naraziť do ženy na priechode: Polícia hľadá svedkyňu nehody

Polícia hľadá svedkyňu dopravnej nehody, ktorá sa stala 23. apríla okolo 17.00 h v Trnave na priechode pre chodcov na Rybníkovej ulici.

Ilustračný obrázok k článku Taxík mal naraziť do ženy na priechode: Polícia hľadá svedkyňu nehody
Zdroj: TASR

Vodič taxislužby mal na osobnom aute Škoda Octavia pri výjazde z parkoviska pred reštauráciou Relax na Rybníkovú ulicu naraziť do chodkyne prechádzajúcej po priechode pre chodcov. Tá v dôsledku nárazu spadla na zem, vodič ju zaviezol domov a žena následne vyhľadala lekárske ošetrenie. Nehoda bola nahlásená na políciu až dodatočne.

„Svedkyňa, ktorú hľadáme, nasadla do vozidla taxislužby pred reštauráciou a chcela sa odviezť na železničnú stanicu. V aute mala sedieť vpredu na sedadle spolujazdca a mohla vidieť, ako k nehode došlo,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová.

Polícia žiada túto svedkyňu, prípadne iných svedkov, ktorí nehodu videli, aby sa prihlásili prostredníctvom linky 158 alebo formou súkromnej správy na sociálnej sieti trnavskej polície, môžu sa tiež prihlásiť priamo na dopravnom inšpektoráte v Trnave na Starohájskej ulici.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM