Správy

TIP na víkend: Trnavu čaká obľúbený FESTIVAL hier

Máte radi hry? V trnavskej športovej hale sa uskutoční ďalší ročník podujatia FestHry.

Ilustračný obrázok k článku TIP na víkend: Trnavu čaká obľúbený FESTIVAL hier
10
Galéria
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Festival hier, hračiek a zábavy FestHry sa bude konať v Trnave od piatka (26. 1.) do nedele (28. 1.) v Mestskej športovej hale.

Podujatie, ktoré píše už svoj 13. ročník a malo prestávku počas pandémie, bolo inšpirátorom pre podobné podujatia na celom Slovensku. Informovali o tom organizátori z Mestskej rady mládeže, ktorí tradične sľubujú zábavu pre všetky vekové kategórie.

Prečítajte si tiež

Množstvo hier

Nebudú chýbať logické, strategické, kartové, rýchle postrehové či zábavné párty hry, stavebnice, hlavolamy, stolný futbal a ďalšie. V priebehu všetkých troch dní sa bude konať súťaž v skladaní Rubikovej kocky.

Na každý deň sú pripravené aj divadielka a hudobné programy pre najmenších, ktorí tvoria veľkú časť návštevníkov. Každoročne príde na podujatie približne 4 000 záujemcov, v jeden moment sa môže na festivale tešiť z pôžitku z hrania okolo 300 až 350 účastníkov.

Pre všetky generácie

Festival je orientovaný na rodinu, dáva priestor, aby sa pri jednom hracom stole mohli stretnúť viaceré generácie a spolu sa zabaviť. Nie je to však jediná cieľová skupina návštevníkov, na FestHry prichádzajú skupiny dospelých priateľov, triedy s pedagógmi a podobne.

V prvý deň bude hala pre návštevníkov otvorená od 15. do 20. h., v sobotu od 10. do 20. h. a v nedeľu od 13. do 18. h.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk

Už tento piatok začínajú FestHry 2024.🥳 Na každý deň sme pre vás pripravili bohatý sprievodný program.👌 Tešíme sa na vás. #spoločenskéhry #rodina #zabava #celarodinaspolu #festhry #celarodina

Posted by FestHry Trnava - Festival hier, hračiek a zábavy on Sunday, January 21, 2024
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM