han Krimi

Tragédia na železnici v Senici: O život prišiel 35-ročný posunovač. Čo sa stalo? FOTO

Polícia zasahovala v ranných hodinách pri tragickej zrážke vlaku a nákladného auta v meste Senica.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia na železnici v Senici: O život prišiel 35-ročný posunovač. Čo sa stalo? FOTO
4
Galéria

Na nechránenom železničnom priecestí pri vjazde do priemyselnej zóny došlo krátko po 8.00 h k tragickej dopravnej nehode. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

„Podľa prvotných informácií mal 58-ročný kamionista vojsť do dráhy cúvajúcemu nákladnému vlaku. 62-ročný rušňovodič už nemal šancu zrážke zabrániť. Nanešťastie, sa na stojke posledného vagóna nachádzal 35-ročný posunovač. Pri zrážke utrpel zranenia, ktorým žiaľ, na mieste podľahol. Vodič kamiónu a rušňovodič vyviazli bez zranení,“ uvádza polícia na Facebooku.

Muži zákona podrobili obidvoch šoférov dychovým skúškam, ktoré boli negatívne. Polícia okolnosti a presnú príčinu nehody vyšetruje.

Odkaz polície

„Vyzývame vodičov, aby nevstupovali na železničné priecestie bez toho, aby sa presvedčili, že nehrozí nebezpečenstvo zrážky. Najmä na malých, nechránených priecestiach, mávajú vodiči pocit, že v tom čase tadiaľ vlak určite nemôže ísť. Môže a buďte si istí, že pokiaľ pôjde, niekoľkotonový kolos zastaviť nestihne,“ píšu muži zákona.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Chystáte sa na dovolenku do Talianska, Chorvátska či Egypta? Viac o aktuálnych opatreniach v dovolenkových destináciách sa dočítate aj v kategórii Cestovanie.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Nehoda nákladného vozidla s vlakom si vyžiadala ľudský život
4
Galéria

OSUDOVÁ NEHODA NA ŽELEZNICI O ŽIVOT PRIŠIEL 35 ROČNÝ MUŽ Policajti boli, dnes ráno, privolaní k zrážke vlaku a...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Friday, July 16, 2021
Zdroj: trnava.dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM