Aktualizované Erik Bojničan Krimi

Tragická nehoda: Auto vybehlo na chodník, zrazilo dcéru s matkou. Matka zraneniam podľahla!

Na našich cestách došlo k tragickej nehode. Podľa policajtov auto vybehlo na chodník, kde zrazilo matku s dcérou. Matka podľa mužov zákona zraneniam podľahla. Pozrite, ako vidia nehodu hasiči.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda: Auto vybehlo na chodník, zrazilo dcéru s matkou. Matka zraneniam podľahla!
Zdroj: TASR

Ako informovala Mária Linkešová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave, k tragickej dopravnej nehode došlo včera o 17:14 v obci Ratnovce medzi Hlohovcom a Piešťanmi.

„Osobné motorové vozidlo vybehlo na chodník, kde zrazilo matku s dcérou. Žena zraneniam na mieste podľahla, dcéra je v kritickom stave,“ informuje Linkešová.

Hovorkyňa dodala, že podrobnejšie informácie poskytne po získaní ďalších údajov. Na mieste nehody zasahovali aj príslušníci Hasičského a záchranného zboru.

„V dôsledku dopravnej nehody došlo k usmrteniu jednej osoby a jedna osoba bola zranená. Zasahujúci hasiči z Piešťan poskytli zranenej osobe predlekársku prvú pomoc a asistovali pri jej transporte do vrtuľníka leteckej záchrannej služby. Havarovaný automobil zabezpečili proti vzniku požiaru,“ opísal hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave Tomáš Bílik.

Nové informácie o tragickej nehode od polície: Hlohovčan (20) zrazil na autobuske dve ženy, matka (†76) na mieste zomrela!

Foto: Ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM