Aktualizované Lucia Lauková Krimi

Tragická nehoda na južnom Slovensku má jednu obeť: Hlavný ťah UZAVRELI

Pri nehode sa mali zraziť dve osobné a jedno nákladné auto. Na miesto vyslali aj záchranársky vrtuľník.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda na južnom Slovensku má jednu obeť: Hlavný ťah UZAVRELI
4
Galéria

Policajti zasahujú pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala pri obci Dolný Štál v Trnavskom kraji. Z miesta hlásia zranených a žiaľ aj jednu obeť.

Pri nehode sa mali zraziť dve osobné a jedno nákladné auto. „Udalosť si vyžiadala jeden ľudský život a ďalšie 2 osoby sa ťažko zranili,“ uvádza polícia.

Na miesto smerovali aj leteckí záchranári. „K vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes ráno na ceste medzi Dolným Štálom a Veľkým Mederom, bol na pomoc privolaný aj záchranársky vrtuľník z Nitry. Pri zrážke dvoch osobných vozidiel a nákladného vozidla sa zranilo niekoľko osôb. Posádka záchranárskeho vrtuľníka si po pristátí priamo na ceste prevzala do svojej starostlivosti od pozemných záchranárov ťažko zranenú, 70-ročnú vodičku, ktorá utrpela vážne poranenia viacerých častí tela. Po doplnení liečby bola pacientka preložená na palubu a v umelom spánku s tzv. polytraumou ju záchranári previezli do FN v Nových Zámkoch,“ informuje letecká záchranná služba

Ak vám to situácia umožňuje, úseku sa vyhnite. Cestu museli uzavrieť. „Upozorňujeme, že z dôvodu tragickej dopravnej nehody policajti úplne uzavreli hlavný ťah medzi Dunajskou Stredou a Veľkým Mederom,“ dodáva polícia.

Ďalšie správy

Predbiehanie

„Podľa prvotných informácií mala 70-ročná vodička na aute Ford Mondeo predchádzať kolónu 4 vozidiel vrátane autobusu. V protismere sa vzápätí čelne zrazila s oproti idúcim autom Škoda Fabia, v ktorom sedel starší manželský pár z okresu Dunajská Streda. Zrážke sa nevyhol ani kamionista, ktorý práve úsekom prechádzal a pri nehode sa nezranil,“ priblížila polícia.

Pri nehode utrpel 78-ročný vodič Fabie zranenia nezlučiteľné so životom. Jeho manželka a aj vodička Fordu, ktorá mala podľa polície nehodu zaviniť, sa vážne zranili a záchranári ich museli urýchlene transportovať do nemocnice. Policajti cestu, z dôvodu dokumentovania nehody a odstraňovania jej následkov, úplne uzavreli.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Tragická nehoda na južnom Slovensku: O život prišiel vodič
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM