han Krimi

TRAGICKÁ nehoda zo západného Slovenska: Po matke zomrela aj 27-ročná dcéra, FOTO

Hrôza, aký vie byť život krutý. V sobotu ráno sa na západnom Slovensku stala dopravná nehoda, pri ktorej na mieste zomrela 45-ročná spolujazdkyňa. O pár hodín neskôr zomrela v nemocnici aj jej 27-ročná dcéra.

Ilustračný obrázok k článku TRAGICKÁ nehoda zo západného Slovenska: Po matke zomrela aj 27-ročná dcéra, FOTO
4
Galéria

Ako sme vás informovali počas soboty v tomto článku, ku tragédii prišlo okolo siedmej hodine ráno. Na ceste medzi obcami Lehnice a Štvrtok na Ostrove v okrese Dunajská Streda v Trnavskom kraji sa čelne zrazili dve autá.

Čo sa stalo?

„Krátko po 07:00 h ráno sa zrazili autá Renault Megane a Škoda Fabia. Podľa prvotných informácií, 27-ročná vodička na aute Renault pravdepodobne neprispôsobila jazdu stavu vozovky a dostala šmyk. Oproti idúci 37-ročný vodič už nedokázal zareagovať a zrážke zabrániť. Pri nehode sa vážne zranili obaja vodiči a maloletý chlapec,“ píšu policajti na Facebooku.

Žiaľ, ďalšia žena, 45-ročná spolujazdkyňa z Renaultu, svojim zraneniam na mieste podľahla. „Nebola zrejme pripútaná, po náraze vyletela z auta von a uviazla pod ním,“ uvádza TV JOJ na svojom webe noviny.sk

Rodinná tragédia

Polícia neskôr doplnila, že zrážka má aj druhú obeť. Ťažkým zraneniam podľahla vodička Renaultu.*** „Aj napriek enormnej snahe lekárov, nakoniec svojim zraneniam podľahla. Mladá žena mala viesť svoju mamu a mladšieho asi 10-ročného brata. Chlapček leží vo vážnom stave v nemocnici na bratislavských Kramároch. 37-ročný vodič, druhého auta bol sám a pri nehode sa taktiež ťažko zranil,“*** píše ešte portál noviny.sk.

Výzva polície

„V prípade, ak ste nehodu videli, prípadne ju máte na zázname z autokamery, zavolajte na bezplatné policajné číslo 158,“ doplnili muži zákona a na záver dodali: „Jazdite opatrne, prispôsobte rýchlosť stavu a povrchu vozovky a najmä zbytočne za volantom neriskujte.“


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Tragédia na ceste v Trnavskom kraji. O život prišla matka aj dcéra.
4
Galéria
Zdroj: trnava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM