Dominika Handzušová Krimi

Tragický deň na cestách: Dve smrteľné nehody v našom kraji

V Trnavskom kraji sa stali v nedeľu 9. novembra dve smrteľné dopravné nehody. V oboch prípadoch vodič neprežil náraz do stromu.

Ilustračný obrázok k článku Tragický deň na cestách: Dve smrteľné nehody v našom kraji
Zdroj: Policajný zbor SR

Ráno o 06:40 hod. viedol vodič osobné auto Ford Escort po Orviskej ceste v meste Piešťany. „Auto išlo po rovnom úseku cesty, avšak po prejazde mostíka nad miestnym potokom dostalo šmyk. Tu zišlo mimo cesty a narazilo do stromu,“ informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. V dôsledku nárazu utrpel podľa jej slov vodič (26) z Piešťan zranenia, ktorým na mieste podľahol. Jeho spolujazdkyňa (21) z miestnej časti Piešťany – Kocurice utrpela ťažké zranenia, s ktorými ju previezli do nemocnice.

„Ďalšia tragická nehoda sa stala medzi Cíferom a Trnavou. Pred 13:00 hod. viedol vodič (61) z Modry Peugeot 207. Z nezistených príčin zišiel mimo cesty a tiež narazil do stromu. Aj v tomto prípade bol vodič auta na mieste mŕtvy. Polícia v oboch prípadoch príčiny nehody vyšetruje,“ konštatovala hovorkyňa.

Vodičom polícia pripomína, že sú povinní rýchlosť jazdy prispôsobiť najmä svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, nákladu, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM