Správy

Trnava hľadá upratovačku mestského úradu: Aký ponúka PLAT?

Ak sa obzeráte po novej práci, možno ste na správnej adrese. Mesto Trnava hľadá novú pomocnú ruku.

Ilustračný obrázok k článku Trnava hľadá upratovačku mestského úradu: Aký ponúka PLAT?
Zdroj: pixabay.com

Mesto Trnava na svojom webe informovalo o najnovšom výberovom konaní. Hľadá upratovačku Mestského úradu v Trnave.

Miestom výkonu práce bude Mestský úrad v Trnave, Ulica Trhová 3. Ide o plný pracovný úväzok (37,50 hod./týž­deň). Pracovná doba je od 9.30 hodiny do 17.30 hodiny. Predpokladaný termín nástupu je 1. marca.

Na čo sa pripraviť?

Čo bude pracovnou náplňou úspešného uchádzača? Pripraviť sa musí na zametanie a vysávanie prachu z kobercov, pri podlahových krytinách gumových a PVC denné zametanie a umývanie, zametanie a umývanie chodieb a schodíšť, utieranie prachu na nábytku a predmetoch, ktoré sú v dosahu upratovačky a vynášanie smetí v kanceláriách i ostatných priestoroch zvereného priestoru.

Samozrejmosťou bude čistenie umývadiel v kanceláriách, čistenie sociálnych zariadení a raz za polrok umývanie okien do výšky 1,5 metra, rámov, dverí, oprašovanie stien, obrazov a nedosiahnuteľných plôch nábytku.

Prečítajte si tiež

Platové podmienky

Ide o pracovný pomer na dobu určitú 1 rok, s možnosťou predĺženia na dobu neurčitú.

„Platové podmienky: 757,50 eur (príplatky a odmeny v zmysle zákona 553/2003 Z. z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov a v zmysle platnej kolektívnej zmluvy),“ informuje mesto Trnava.

„Žiadosť o zaradenie do výberového konania zasielajte na adresu Mestský úrad v Trnave, personálny referát, Ulica Trhová 3, 917 71 Trnava alebo na e-mailovú adresu personalne@trnava.sk do 16. 2. 2023,“ dodáva radnica.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM