Monika Hanigovská Rôzne

Trnava sa pod bielou perinou zmenila na nepoznanie: Zasnežené mesto v OBRAZOCH

Milovníci snehu v Trnave sa dočkali. Perinbaba poslala do našich ulíc poriadne bohatú nádielku. Pozrite si fotky z nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Trnava sa pod bielou perinou zmenila na nepoznanie: Zasnežené mesto v OBRAZOCH
31
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Vianoce sme síce v Trnave prežili bez snehu, no Perinbabka s poriadnou snehovou nádielkou v novom roku príliš dlho neotáľala. A tak sme v našom meste zaznamenali husté sneženie.

Chladná zima sa Trnavčanom už dlhší čas dostávala takpovediac až pod nechty. Sneh nás však akosi obchádzal, s výnimkou prvého nočného decembrového snehu, ktorý sa však ráno roztopil. Dnes však Trnavčania našli naše mesto pod bielou perinou.

Vrásky na čele ranný pohľad z okna spravil predovšetkým šoférom. Tých po tom, čo odhrnuli svoje autá, čakali cesty, ktoré vedia v takomto počasí byť zradné.

Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Sneh však od rána tešil najmä našich najmenších, niektorí si vŕzgajúcu masu nenechali ujsť ešte pred školou. „Inokedy sa im nechce ani len stávať. Kto by sa tešil do školy. No dnes sa ani poriadne nenajedli a bežali von. Sneh je im vzácny, veď nebol túto zimu skoro žiadny. Tak nech si ho užijú, aspoň na tú chvíľku, kým ich odveziem do školy. Ak sneh vydrží aj po škole, doma nás nenájdete,“ povedala nám s úsmevom mladá mamička, ktorá sledovala svoje jašiace sa ratolesti pred sídliskom.

Na svoje si však prišli aj milovníci zimy. "No konečne. Už som v sneh ani nedúfala. Stále len chladné počasie, ale nie a nie nasnežiť. Predsa zima je krajšia, ak je poriadny sneh. Do večera by mohlo ešte nepadnúť. Ja a môj pes Astor milujeme sneh, " povedala nám mladá Trnavčanka, ktorá venčila svojho štvornohého kamaráta.

Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

My sme sa s objektívom doobeda vybrali do širšieho centra mesta. V priloženej galérii môžete vidieť ulice Špačinskú, Na hlinách, Okružnú, Oblúkovú, Bučiansku, Tehelnú, Jeruzalemskú, Michalskú, ale vydali sme sa aj k Poliklinike Družba, či na Námestie svätého Mikuláša.

Máte aj vy fotografie z Trnavy čí okolia, s ktorými by ste sa chceli podeliť? Napíšte nám na trnava@global24.sk

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Fotogaléria: Perinbaba konečne potešila milovníkov snehu v Trnave
31
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM