Monika Hanigovská Futbal

Trnava zdolala Podbrezovú: Andeli postúpili do jarného štvrťfinále

Trnavčania vstúpili do hry aktívne a zdolali súpera 2:0. O góly sa postarali Grendel a Yilmaz.

Ilustračný obrázok k článku Trnava zdolala Podbrezovú:  Andeli postúpili do jarného štvrťfinále
Zdroj: TASR

Spartak v piatok zdolal Podbrezovú za stavu 2:0. Zverenci Látala postúpili do štvrťfinále Slovenského pohára – Slovnaft Cupu.

„Spartakovci vstúpili do stretnutia aktívne a v šiestej minúte sa dočkali odmeny. V šestnástke podržal proti dvom obrancom loptu Yilmaz, posunul ju nabiehajúcemu Grendelovi, ktorý strelou zblízka otvoril skóre stretnutia – 0:1,“ informuje web Spartaka Trnava.

Druhý gól si pripísala Trnava v 26. minúte, keď Yilmaz využil zaváhanie domácej defenzívy. Najbližšie privítajú Trnavčania na domácej pôde Nitru.

FK Železiarne Podbrezová – Spartak Trnava 0:2 (0:2)

Góly: 6. Grendel, 28. Yilmaz
Rozhodovali: Smolák – Bobko, Jankovič
Diváci: 515

FK Železiarne Podbrezová: Drobnjak – Viazanko, Podstavek, Bartoš, Mojžiš – Obročník, Baran (46. Bernadina) – Leško, Sedláček, Breznaník © – Mikuš (46. Voško)

Spartak: Chudý – Lupták, Tóth, Greššák ©, Čonka (74. Janso) – Rada (62. Skhirtladze), Kulhánek – Jirka, Grendel, Malecki (86. Miesenbock) – Yilmaz

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

Hlasy trénerov

Radoslav Látal (tréner FC Spartak Trnava): „Pre nás dôležitý zápas. Naďalej sa boríme s problémami. Dnes nám chýbalo päť alebo šesť futbalistov zo základnej zostavy. Chalani, ktorí nastúpili, nesklamali. Vyzdvihol by som Yilmaza. Splnil to, čo sme od neho očakávali – jeden gól dal, na ďalší prihral. Chceli sme postúpiť. Tešíme sa. Verím, že sa niektorí hráči uzdravia a ideme ďalej. S Radom to dobre nevyzerá, pri Čonkovi uvidíme v najbližších dňoch.“

Erik Grendel (hráč FC Spartak Trnava): „Bolo dôležité, že sme vstúpili do duelu aktívne a nestáli iba na polovici. Z aktívneho napádania vznikali naše šance. Zápas sme si otvorili dobre, následne sa hralo lepšie. Dostali sme sa do pohody a hru kontrolovali od úvodu do konca. Diváci museli mrznúť, ale klobúk dole pred nimi. Ďakujeme, že za nami prišli. Konečne sme im urobili radosť. Tešíme sa na ďalšie kolo.“ (www.spartak.sk)

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM