Krimi

Trnavčanka Danka sa nevrátila domov: Pátra po nej polícia

Trnavská polícia vyhlásila pátranie po 14-ročnom dievčati z Trnavy. Nezvestnosť prišla na políciu oznámiť Dankina mama.

Ilustračný obrázok k článku Trnavčanka Danka sa nevrátila domov: Pátra po nej polícia
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Polícia pátra po 14-ročnej Daniele Halászovej z Trnavy. To, že dievča zmizlo, prišla policajtom nahlásiť v stredu 28. júla poobede jej mama. Informuje o tom trnavská polícia na sociálnej sieti.

„Naposledy Danku videli v Sládkovičove, v okrese Galanta, kde v súčasnosti býva. Krátko po obede odtiaľ mala odísť na neznáme miesto, domov sa ale už nevrátila a nedala o sebe nikomu vedieť,“ uvádza polícia.

Danka je 170 cm vysoká, štíhlej postavy, má tmavohnedé vlasy po plecia a šedo-zelené oči. Na oboch rukách má podľa polície viditeľné rany.

Ďalšie udalosti

„Pri odchode mala na sebe biele tričko s krátkym rukávom, krátke modré rifle a ružovo-biele tenisky,“ dodáva polícia v opise nezvestnej.

Pokiaľ máte akékoľvek informácie o jej súčasnom pobyte, alebo ste mladé dievča niekde videli, kontaktujte ihneď políciu na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo napíšte súkromnú správu na FB Polícia SR – Trnavský kraj.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

DANKA, VRÁŤ SA K MAME 🙏 14 ROČNÉ DIAVČA JE OD VČERA NEZVESTNÉ Polícia pátra po 14 ročnej Daniele Halászovej z Trnavy....

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Thursday, July 29, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM