Rastislav Búgel Krimi

Trnavčanke (52) zmizli z kabelky stovky eur: Polícia hľadá ženu z kamerových záznamov

V obchode s odevmi 52-ročnej Trnavčanke priamo z kabelky zmizla hotovosť, ktorú si len pred malou chvíľou vybrala z bankomatu. Polícia sa preto obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc.

Ilustračný obrázok k článku Trnavčanke (52) zmizli z kabelky stovky eur: Polícia hľadá ženu z kamerových záznamov
Zdroj: Policajný zbor SR

„Polícia pátra po totožnosti ženy, ktorá okradla 52-ročnú Trnavčanku v nedeľu, 27. septembra o 15.47 hodine. V obchode s odevmi v centre mesta Trnava jej počas nákupov neznáma žena najskôr odzipsovala kabelku a potom sa k žene opäť priblížila. Aj napriek tomu, že poškodená pani nebola sama, podarilo sa jej z kabelky ukradnúť peňaženku, v ktorej bolo 350 eur,“ informuje Mária Linkešová, hovorkyňa KR PZ v Trnave.

Ako informovala polícia, tie si pani iba niekoľko minút pred tým vybrala z bankomatu. To, že bola okradnutá, zistila až pri ďalšom nákupe a vrátila sa späť do predajne. „Predavačka jej už potom podala len prázdnu peňaženku s dokladmi, ktorú našli pohodenú v predajni. Polícia začala vo veci trestné stíhanie pre prečin krádeže. Ak ste ženu na záberoch spoznali, akékoľvek informácie o nej môžete poskytnúť na policajné číslo 158 alebo na najbližšom útvare polície,“ informuje policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Trnavčanke (52) zmizli z kabelky stovky eur: Polícia hľadá ženu z kamerových záz
4
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM