Rôzne

Trnavská City Aréna má nového vlastníka: Vladimír Poór ju predal

Rokovania o predaji trnavského nákupného centra trvali takmer rok. Vladimír Poór ho odovzdal investorovi Petrovi Korbačkovi, ktorému patrí aj bratislavská Eurovea.

Ilustračný obrázok k článku Trnavská City Aréna má nového vlastníka: Vladimír Poór ju predal
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

V týchto dňoch sa ukončil predaj trnavského nákupného centra City Aréna. Rokovania trvali takmer rok. Cena, ani ďalšie podrobnosti transakcie nebudú zverejnené a ostávajú predmetom obchodného tajomstva.

Ide však zatiaľ o jednu z najvýznamnejších transakcií tohto roka v retailovom segmente.

Informovala o tom PR a marketing manažérka Eurovea Oľga Hammer.

Poór je rád

Na základe svojej investičnej stratégie predal trnavský podnikateľ Vladimír Poór nákupné centrum, ktoré spustilo svoju prevádzku pred troma rokmi, investorovi Petrovi Korbačkovi.

„Z portfólia som predal jednu so svojich spoločností. Sme radi, že ostala u slovenského investora.“ uviedol k transakcii Poór.

Vidí potenciál Trnavy

Pre Korbačku, ktorému patrí tiež bratislavská Eurovea, je to rozšírenie portfólia o ďalší projekt. „Verím v dlhodobo udržateľný rast maloobchodného segmentu a potenciál mesta Trnava. Lokalita v absolútnom centre mesta, jej kvalitné prevedenie, 100-% obsadenosť prenajímateľných priestorov a synergia so susedným štadiónom sú predpoklady, že aj naďalej bude napredovať v úspešnej prevádzke,“ doplnil podnikateľ.

Nákupné centrum funguje od leta 2015 a bolo postavené súčasne počas rekonštrukcie futbalového štadióna Antona Malatinského. Na svojej rozlohe takmer 25 000 štvorcových metrov ponúka viac ako stovku obchodov medzinárodných značiek a takmer 950 parkovacích miest pre verejnosť.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: archívne

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM