Krimi

Trnavská diaľničná polícia sa nezastavila: Za päť dní sa zrazilo až ŠTRNÁSŤ áut!

Trnavská diaľničná polícia mala plné ruky práce. Vo svojom "revíri" za päť dní riešila štyri škodové udalosti a dve nehody, pri ktorých sa poškodilo až 14 áut.

Ilustračný obrázok k článku Trnavská diaľničná polícia sa nezastavila: Za päť dní sa zrazilo až ŠTRNÁSŤ áut!
6
Galéria

Diaľniční policajti riešili od piatka (5. 5.) do utorka (9. 5.) štyri škodové udalosti a dve dopravné nehody, pri ktorých sa zranili traja ľudia. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

V piatok večer mal zraziť 19-ročný vodič na osobnom aute divú zver.

„Po zrážke zostalo jeho nepojazdné auto stáť v ľavom jazdnom pruhu a následne si 37-ročný vodič ďalšieho auta poškodené vozidlo pravdepodobne nevšimol a zozadu do neho narazil. Vodič druhého auta a jeho spolujazdkyňa boli po nehode záchranármi prevezení na ošetrenie do nemocnice,“ uviedla Antalová.

Náraz do zvodidiel

V pondelok ráno išiel 20-ročný mladík na osobnom aute smerom na Trnavu. Pri obci Voderady mal z doposiaľ nezistených príčin zozadu naraziť do pred ním idúceho auta. To po náraze odhodilo do oceľových zvodidiel a nakoniec zostalo stáť v pravom pruhu otočené do protismeru.

„Jeho 69-ročný vodič musel byť po zrážke prevezený na ošetrenie do nemocnice. Policajti podrobili oboch vodičov dychovým skúškam, pozitívny výsledok mal mladší vodič, ktorý nafúkal 0,6 promile,“ doplnila krajská policajná hovorkyňa.

Úradoval aj mikrospánok

V rámci týchto dní riešili diaľniční policajti aj štyri škodové udalosti. „V sobotu skoro ráno to bola zrážka auta a divej zveri, v nedeľu dopoludnia mala dostať vodička mikrospánok a zišla mimo diaľnice. V pondelok popoludní sa zrazilo päť vozidiel na zjazde z R1 na D1 pre nedodržanie bezpečnej vzdialenosti a v utorok ráno prišlo k ďalšej zrážke troch áut v odbočovacom pruhu z R1 na D1,“ informovala Antalová.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

Počas piatich dní sa na diaľnici zrazilo viacero áut
6
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM