Monika Hanigovská Kultúra

Trnavská kapela Hudba z Marsu má novinku: Vianočný klip nabitý známymi menami

Trnavská kapela Hudba z Marsu vydala vianočný videoklip. V ňom môžete vidieť viaceré známe tváre. Nechýba napríklad Lasky z Pary, či Barbora Švidraňová.

Ilustračný obrázok k článku Trnavská kapela Hudba z Marsu má novinku: Vianočný klip nabitý známymi menami
11
Galéria
Zdroj: Archív Hudba z Marsu

Trnavská kapela Hudba z Marsu má ďalšiu novinku. Tou je videoklip k piesni s názovm „Vianočná“. Skupina si navyše na spoluprácu prizvala aj viaceré známe tváre.

Zdroj: YouTube.com

Vo videoklipe môžete vidieť napríklad Barboru Švidraňovú, či Luciu Lužinskú. Ruku k dielu pridal aj moderátor Rádia_FM Martin Staňo, ale aj líder kapely Smola a Hrušky Spoko. Nechýbajú napríklad ani Lasky zo skupiny Para, Petko z Polemicu, Bystrík, členovia Pudingu pani Elvisovej, či Braňo Jobus.

Náročné organizovanie

Spevák a gitarista Michal „Štofo“ Štofej pre spravodajský portál Trnava 24 prezradil, že organizovanie nakrúcania klipu k pesničke „Vianočná“ bolo časovo náročné. „Organizačne to bolo veľmi náročné. Oslovili sme desiatky našich kamarátov zo slovenskej kultúrnej scény. Žiadny skupinový mail – s každým sme to riešili osobne. Mnohí by radi prišli, ale časovo im to nevyšlo. Natáčali sme totiž len jeden deň od popoludnia do polnoci,“ priznal sa nám.

Člen skupiny Hudba z Marsu sa úprimne tešil tým, ktorým „to vyšlo“, keď dodal, že si o to viac cenil účasť tých, ktorí si aj napriek vyťaženosti čas našli a prišli podporiť skupinu Hudbu z Marsu a tiež ich mierovú myšlienku.

Dojatie

Niektorí pozvaní hostia sa pred natáčaním klipu popasovali so zhoršením zdravotným stavom či s pracovnou alebo súkromnou vyťaženosťou. „Niektorí z nich prišli napriek chorobe, iní dobehli z koncertov, iní od svojich malých detí, iní so svojimi malými deťmi, iní cestovali stovky kilometrov… Barbora Švidraňová napríklad prišla uprostred svojho hektického dňa tesne pred krstom svojho albumu. To by ste až neverili, akí sú všetci, ktorí vo videu vystupujú, milí a obetaví. Normálne sme boli z každého z nich dojatí,“ vysvetlil nám Štofej.

Nabitý dobrom

„Ten klip je doslova nabitý dobrom, lebo každý tam priniesol veľký kus toho svojho. Zloba akéhokoľvek druhu je akoby leitmotívom súčasnosti. Dobro je však mocnejšie a nakoniec zvíťazí. O tom je pesnička,“ vyznal sa našej redakcii na záver Štofej.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Hlavné foto: Archív Hudba z Marsu

FOTO: Trnavská kapela Hudba z Marsu to rozbalila so známymi tvárami
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM