Krimi

Trnavská polícia prosí verejnosť o pomoc: Pátra po štvorici osôb

Polícia v Trnavskom kraji žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po hľadaných osobách. Ide o ľudí, na ktorých vydali súdy zatykače za rôznu trestnú činnosť.

Ilustračný obrázok k článku Trnavská polícia prosí verejnosť o pomoc: Pátra po štvorici osôb
5
Galéria
Zdroj: TASR

Krajský súd Trnava vydal príkaz na dodanie do Ústavu na výkon trestu odňatia slobody v Leopoldove na 32-ročného Juraja Hricu z Piešťan pre prečin ublíženia na zdraví. Hrica je štíhlej postavy, má hnedé krátke vlasy a modré oči.

Okresný súd v Trnave vydal príkaz na zatknutie na dve osoby. „Na 34-ročnú Ninu Markotánovú z Trnavy, ktorá je podozrivá z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia, a tiež na 20-ročného Dominika Kupku z Červeníka. Ten bol súdom odsúdený pre pokračujúci zločin krádeže a vyhýba sa nástupu do výkonu trestu,“ uviedla trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Ako pripomenula, polícia vyhlásila pátranie aj po 44-ročnom Marcelovi Kupkovičovi z Cífera. Okresný súd v Pezinku vydal na muža príkaz na zatknutie pre prečin zanedbania povinnej výživy. „Bližšie informácie k osobám ani k ich pobytu nie sú známe. Akékoľvek informácie k osobám je možné zavolať na linku 158. Informácie môže verejnosť zaslať aj prostredníctvom facebookového profilu Polície Slovenskej republiky cez súkromnú správu,“ uviedla Linkešová.

Trnavská polícia prosí verejnosť o pomoc: Pátra po štvorici osôb
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM