Krimi

Trnavská polícia prosí verejnosť o pomoc: Pátra po štyroch hľadaných osobách

Polícia pátra po štyroch mužoch, na ktorých okresné súdy vydali príkaz na zatknutie. Na občanov sa obracia so žiadosťou o pomoc pri pátraní.

Ilustračný obrázok k článku Trnavská polícia prosí verejnosť o pomoc: Pátra po štyroch hľadaných osobách
4
Galéria
Zdroj: TASR

Polícia v Trnave sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc pri pátraní po štyroch hľadaných osobách. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

Od roku 2015 je v pátraní 34-ročný Karol Bolf z Trnavy. Na muža vydal Okresný súd Bratislava III príkaz na zatknutie pre prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia a prečin zanedbania povinnej výživy.

Na základe príkazu Okresného súdu Bratislava IV vyhlásila polícia pátranie po 53-ročnom Ivanovi Drškovi z Dolného Lopašova, ktorý sa prechodne zdržiaval v Bratislave. Hľadaný muž sa vyhýba nástupu do výkonu trestu odňatia slobody, v ktorom si má odpykať trest za prečin zanedbania povinnej výživy.

Príkaz na zatknutie vydal Okresný súd Trnava na 24-ročného Kristijana Boshevskiho, občana Macedónska, ktorý prechodne býva v Sládkovičove. „Vyhýba sa trestnému stíhaniu pre podozrenie zo zločinu lúpeže spolupáchateľstvom a svojou neúčasťou marí trestné konanie,“ uviedla Linkešová.

Okresný súd v Trnave vydal príkaz na zatknutie aj na 57-ročného Igora Šándora z obce Biely Kostol v okrese Trnava pre prečin ublíženia na zdraví. Stíhaný je 171 až 175 centimetrov vysoký, strednej postavy, má krátke čierne vlasy a hnedé oči.

"Ak niekto osoby, po ktorých polícia pátra, spoznal a pozná miesto ich súčasného pobytu, akékoľvek informácie môže zavolať na policajnú linku 158,“ vyzýva občanov krajská policajná hovorkyňa.

Trnavská polícia prosí verejnosť o pomoc: Pátra po štyroch hľadaných osobách
4
Galéria
Zdroj: KR PZ Trnava
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM