Monika Hanigovská Kultúra

Trnavská reperka Fejbs s novinkou: Klip Sloboda sa natáčal aj na Linčianskej

Je z Trnavy a už istý čas repuje. Fejbs v týchto dňoch vydala nové video k piesni Sloboda. Vychutnajte si v ňom Linčiansku, či zlatú éru rokov minulých.

Ilustračný obrázok k článku Trnavská reperka Fejbs s novinkou: Klip Sloboda sa natáčal aj na Linčianskej
3
Galéria
Zdroj: Martina Fabová - Fejbs

Martina Fabová, prezývaná najmä ako Fejbs, vydala v týchto dňoch klip k piesni Sloboda. Ten zaujme nielen miestom natáčania ale tiež technickým prevedením, či napríklad použitím rôznych rekvizít. Pozrite si viac o čerstvej novinke trnavskej reperky.

Návrat do 80. a 90. rokoch

„Klip je zaujatý na slobodné vnímanie reality v 80. a 90. rokoch,“ hovorí o videoklipe Fejbs. „Chcela som tam zachytiť kontrast chladu a tepla zároveň, v jednej línii. Rap aj spev sú prispôsobené téme retro,“ vysvetľuje ďalej. Súčasne bol klip natočený „starším“ formátom 4:3.

Fejbs chcela súčasne videom zachytiť určité posolstvo. „Vidím to ako fotku, na ktorú sa dokážete pozerať celú večnosť, kvôli atmosfére na nej zachytenej. Chcela by som ukázať ľuďom slobodné šťastie, aby sa nebrali tak vážne,“ vraví s úsmevom Trnavčanka.

Zdroj: Martina Fabová - Fejbs

Na Linčianskej aj s rekvizitami

V klipe vidieť aj známu trnavskú lokalitu. „Klip sa nakrúcal aj na Linčianskej. Vystupujú v ňom tiež ľudia z Trnavy. Nakrúcanie bolo spontánne, Fejbs pozvala všetkých, kto chcel v klipe účinkovať, takže je tam aj veľa kamarátov,“ doplnila PR manažérka Andrea Čurná.

Vo videoklipe sa môže akosi prirodzene nájsť aj staršia generácia. Móda 80. a 90. rokov, tanečný štýl, výrazné módne prvky ako afro účesy, oblečenie, topánky na širokej platforme, či napríklad skákanie cez gumu, dotvárajú atmosféru tohto klipu.

Zdroj: YouTube.com

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM