Dominika Handzušová Futbal

Trnavský Spartak s posilou z myjavského: Na hosťovanie by mal prísť Peter Sládek

Slovenský futbalový stredopoliar Peter Sládek má namierené zo Spartaka Myjava do Spartaka Trnava. V hre je hosťovanie do konca sezóny.

Ilustračný obrázok k článku Trnavský Spartak s posilou z myjavského: Na hosťovanie by mal prísť Peter Sládek
Zdroj: TASR

V Trnave je zatiaľ istotou príchod srbského defenzívneho futbalistu Miloša Nikolića zo Zlatých Moraviec. Podľa informácie na klubovom webe „andelov“ je v prípade Sládka v hre hosťovanie do konca sezóny.

Ostane zrejme aj Jendrišek

„Všetko speje k tomu, že na jar bude za nás hrať aj ofenzívny záložník Peter Sládek z Myjavy. Zatiaľ hovoríme o polročnom hosťovaní,“ povedal generálny manažér Spartaka Dušan Keketi, podľa ktorého to pozitívne vyzerá aj so zotrvaním Erika Jendrišeka. Zo zahraničia prichádza intenzívny záujem o služby Jána Vlaska, ktorý má ponuky nielen z Wisly Krakow.

Začína príprava na jar

Trnava, ktorej po jeseni patrí v tabuľke Fortuna ligy 2014/2015 šieste miesto, začne v stredu s prípravou na jar. V úvodné dni zimnej prípravy budú Trnavčania trénovať v domácich podmienkach, budúci týždeň odcestujú na kondičné sústredenie do Lipótu. V januári stihnú ešte výjazd za priateľskými zápasmi do Prahy a od 8. februára budú ladiť formu na hernom pobyte v Turecku. Jarná časť FL začne 28. februára, Spartak privíta na Štadióne Antona Malatinského Myjavu.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM