Monika Hanigovská Samospráva

TTSK hľadá nové logo nášho kraja: Stane sa súčasťou komunikácie s verejnosťou

Trnavský samosprávny kraj sa obzerá po novom logu nášho kraja. Ten doteraz používal na svoju identifikáciu erb. Zaslať návrh svoj návrh môžu všetci občania SR.

Ilustračný obrázok k článku TTSK hľadá nové logo nášho kraja: Stane sa súčasťou komunikácie s verejnosťou
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

TTSK vyhlásilo súťaž o nové logo kraja. Kraj chce, aby sa víťazné logo stalo značkou, ktorá bude slúžiť v rámci externej komunikácie na propagačných a prezentačných materiáloch. Do súťaže sa môžu zapojiť aj občania mesta.

Trnavský samosprávny kraj na svoju identifikáciu, teda na označenie hraníc kraja, budov objektov kraja, úradných pečiatok, listín a podobne používa v zmysle Všeobecne záväzného nariadenia č. 6/2006 svoj erb.

TTSK preto hľadá prezentačnú značku. „Na prezentáciu kraja a jeho aktivít, pre budovanie a upevňovanie spoločnej identity kraja je potrebné vytvoriť značku – logo, ktoré sa bude používať na externú komunikáciu na propagačných a prezentačných materiáloch, na darčekových predmetoch, na ostatných tlačovinách, na webe a podobne,“ informuje kraj.

Majú konkrétu predstavu o logu

Kraj ma presnú predstavu o novej prezentačnej značke. Musí spĺňať hneď niekoľko podmienok. „Atribúty, ktoré by mali logo a vybrané prvky vizuálneho štýlu TTSK spĺňať zohľadnenie územia, pôsobnosť a zviditeľnenie TTSK, podpora prezentácie TTSK ako regionálnej samosprávy a odlíšenie od iných samospráv, možnosť nadviazania internej a externej komunikácie s verejnosťou aj v kontexte so zahraničím, možnosť použitia v kombinácii s erbom TTSK,“ stojí na webe kraja.

Na súťaži sa môžu zúčastniť všetci občania SR bez ohľadu na profesijné vzdelanie, fyzické osoby žijúce na území SR alebo právnické osoby registrované v SR.

Do súťaže treba zaslať vytlačený grafický návrh loga a grafický návrh loga v elektronickej podobe na CD alebo na USB, ďalej treba vlastnoručne vypísať a podpísať tamojšiu prihlášku. Všetky dokumenty treba spolu zaslať do 13. júla 2018 v zalepenej obálke s označením „Súťaž – neotvárať – LOGO TTSK“ poštou alebo osobne na adresu Trnavského samosprávneho kraja. Kompletné podmienky súťaže nájdete TU.

Odmena pre víťaza

Na víťaza výherného návrhu čaká finančná odmena 500 eur, sezónna abonentka do Divadla Jána Palárika v Trnave, dve lístky na letný hudobný festival Grape v Piešťanoch a víťaza si odnesie aj prekvapenie od župana.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM