Monika Hanigovská Rôzne

Týždeň v Trnave okolí? Garden párty, kino pod hviezdami aj jarmok

Nemáte ešte cez týždeň program? Možno vám pomôže náš prehľad akcií. V Trnave a okolí odštartujú lákavé podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Týždeň v Trnave  okolí? Garden párty, kino pod hviezdami aj jarmok
Zdroj: TASR

Záhradná literárna slávnosť

27. júna o 10.00, v záhrade Knižnice JF v Trnave

Cez týždeň odštartuje program určený špeciálne pre našich seniorov. Uskutoční sa stretnutie seniorov s Veronikou Šikulovou v rámci projektu Aktivita ako dominantný spôsob starnutia.

Garden párty na korze

29. júna o 19.00, na korze pred radnicou

V Malom Ríme odštartuje opäť záhradná párty. Na pešej zóne roztancuje Trnavčanov latino kapela, dídžej, spevák aj výborná atmosféra. Pripravte sa i na dobré jedlo. Viac informácií TU.

Harfista, ktorý hral pre Depeche Mode

29. júna o 20.00, Nádvorie, Štefánikova 4, Trnava

V Trnave sa predstaví harfista Michal Matejčík. V roku 2013 bol podľa slov organizátorov pozvaný členom Depeche Mode, Martinom Gorem ako špeciálny hosť na ich viedenský koncert. Teraz si ho budete môcť vypočuť aj v Malom Ríme, kde sa zahrá koncert pod názvom Nádvorie klasicky: Michal Matejčík, harfa – Depeche Mode Full Moon Harp Recital.

Kino pod hviezdami

29. – 30. júna, areál kaštieľa v Chtelnici

Aj Chtelnica láka na zaujímavý program. Obec pozýva na tradičné Kino pod hviezdami do areálu kaštieľa v Chtelnici. V piatok o 21.00 hod. si môžete vychutnať film s názvom Nebo a ľad a o 22.30 hod. Králi hôr. V sobotu, bude pokračovať filmový maratón o 21.00 hod. filmom Príbeh lesa a 22.30 hod. sa divákom predstaví film s názvom Martin a Venuše.

Brodčanský jarmok

30. júna, obec Brodské

Chcete zažiť jarmočnú atmosféru a pozrieť si ľudových umelcov? Počas týždňa si môžete odskočiť do Brodského, kde tunajšia obec pripravila lákavý jarmok. Ako uvádzajú organizátori podujatia, hlavným cieľom je pripomínanie a zachovávanie tradičnej remeselnej zručnosti ľudových umelcov, ktorí sa zaoberajú rezbárstvom, drotárstvom, košíkárstvom, textilom, hrnčiarstvom, umeleckým kováčstvom, sklárstvom, kvetinárstvom, medovníkárstvom a napríklad aj včelárstvom.

Vernisáž Dláto Jozefa Ostrovského

Od 30. júna, Malokarpatská galéria Chtelnica

Milujete umenie? Tak potom si nenechajte ujsť výstavu s názvom Dláto Jozefa Ostrovského, na ktorý pozýva Klub regionálneho umenia a histórie v Chtelnici. Vernisáž výstavy sa bude konať 30. júna o 17.00 hod. Takúto spomienku na významného rodáka obce, akademického sochára, dvorného sochára etiópskeho cisára a bulharského cára Borisa III., budú môcť návštevníci vzhliadnuť do 12. augusta 2018.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM