Monika Hanigovská Rôzne

Týždeň v znamení noviniek a zaujímavostí: Najčítanejšie články z Trnavy a okolia

Aj tento týždeň sme informovali o viacerých zaujímavých témach. V jednom balíku vám prinášame správy, ktoré vyvolali najväčšiu pozornosť.

Ilustračný obrázok k článku Týždeň v znamení noviniek a zaujímavostí: Najčítanejšie články z Trnavy a okolia
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

One Fashion Outlet pri Voderadoch požiadal o bankrot

Najväčšie outletové centrum na Slovensku zasiahli existenčné problémy. „Slovenský Parndorf“, ktorý pôsobil na trhu necelých päť, rokov požiadal o bankrot. One Fashion Outlet pri Voderadoch však nezasiahli finančné problémy prvýkrát. Prinášame vám podrobnosti.

Nová atrakcia v parčíku

Stojí medzi kvetmi a čaká na malých ale i veľkých objaviteľov. Reč je o zaujímavom prvku v parčíku pri severnej veži historického centra. Napriek tomu, že práce okolo nej finišujú, v tamojšej lokalite zaujala miesto neprehliadnuteľná hudobná atrakcia. Zoznámte sa s ňou.

Trnavský kraj stále viac starne

Štatistický úrad zaznamenal v rámci Trnavského kraja nelichotivý trend. Populácia v našom kraji starne. Viac pre náš spravodajský portál prezradila Alena Vadovičová z trnavského pracoviska Štatistického úradu SR. TU sú podrobnosti.

Sezóna zberu broskýň v našom kraji

Aj v Trnavskom kraji sa začala sezóna zberu broskýň. Voňavé a najmä sladké plody si môžete odtrhnúť priamo na viacerých miestach. Zistovali sme za vás, kde a za koľko si pochutíte na tomto ovocí.

Ružový park na nepoznanie

Ružový park ako nikdy predtým. Vizualizácie známej lokality ukazujú novú multifunkčnú oddychovú zónu.Pozrite sa na tú zaujímavú premenu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM