VOCH Správy Samospráva

Udeľovanie cien mesta bolo zrušené: Radnica chce zamedziť šíreniu koronavírusu

Udeľovanie ocenení mesta Trnava, ktoré sa malo uskutočniť v nedeľu, je z dôvodu preventívnych opatrení na zamedzenie šírenia nového koronavírusu zrušené.

Ilustračný obrázok k článku Udeľovanie cien mesta bolo zrušené: Radnica chce zamedziť šíreniu koronavírusu
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Informovala o tom hovorkyňa mesta Veronika Majtánová. „Ministerstvo vnútra SR v piatok 6. marca odporučilo mestám a obciam obmedziť organizáciu spoločenských, kultúrnych a športových podujatí v ich pôsobnosti. Informácie o novom termíne odovzdávania ocenení budú zverejnené,“ uviedla hovorkyňa mesta.

Ocenenia mesta

Návrhy na udelenie ocenení mesta Trnava významným jednotlivcom i kolektívom za rok 2019 schválili poslanci mestského zastupiteľstva na svojom siedmom riadnom zasadnutí 11. februára. Slávnostné odovzdávanie ocenení sa malo uskutočniť v sále Marianum na Hollého ulici v Trnave.

Nositeľmi Ceny mesta Trnavy sa stanú Jozef Opatovský za upevňovanie demokratických princípov v oblasti justície a spevácky zbor gymnázií mesta Trnavy Cantica nova za úspešnú 50-ročnú činnosť a reprezentáciu Trnavy v zborovom speve.

Zásluhy

Uznanie za zásluhy o rozvoj a reprezentáciu mesta Trnavy dostanú Igor Fabián za dlhoročnú prácu v prospech seniorov a Dagmar Galbová za dobrovoľnícku prácu na pomoc rodinám v núdzi. In memoriam bude udelené uznanie Jozefovi Kozmalovi za celoživotnú športovú činnosť a Štefanovi Oroszovi za prínos v oblasti hudobného života v Trnave.

Pozrite si na fotkách aj NÁCVIK PRÍJMU PACIENTA S PODOZRENÍM NA KORONAVÍRUS.

NÁCVIK PRÍJMU PACIENTA S PODOZRENÍM NA KORONAVÍRUS
14
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM