Monika Hanigovská Rôzne

Ulice v Trnave: Čo o nich v skutočnosti viete?

Poznáte dobre svoje mesto? Nadišiel čas si to potvrdiť alebo zistiť skutočný stav svojich znalostí o Trnave. Otestujte sa, v hlavnej úlohe sú ulice.

Ilustračný obrázok k článku Ulice v Trnave:  Čo o nich v skutočnosti viete?
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Tak ako každé iné mesto aj Trnavu tvorí množstvo ulíc. Tie píšu svoju históriu, svoje príbehy a sú sídlom domácností a aj rôznych subjektov. Niekto disponuje veľkými vedomosťami o tej svojej, niektorí možno ani o tej a mnohí sú zaiste presvedčení, že majú dostatočné poznatky o všetkých uliciach v meste.

Ako je to s vami? Priblížiť, ako na tom ste, vám môže náš špeciálny fotokvíz o uliciach v Trnave. 10 otázok a na každú máte 10 sekúnd. Ku každej otázke sú tri možnosti, pričom správna je vždy len jedna. Kvíz bude okamžite vyhodnotený a hneď tak zistíte počet svojich správnych odpovedí.

Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Ak sa vám bude výsledok pozdávať (alebo aj nie), môžete sa oň podeliť so svojim známymi. A to veľmi jednoducho. Jediným kliknutím ho môžete zdieľať na facebooku. V prípade registrácie sa taktiež môžete ocitnúť v rebríčku najlepších. Tak poďte do toho…

Hrajte tu: Ako dobre poznáte naše mesto? 10 otázok o uliciach v Trnave

Ďalšie rôzne kvízy o Trnave nájdete tu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM