Monika Hanigovská Rôzne

Urobte si prehľad o dianí v Trnave a okolí: 5 najklikanejších správ týždňa

Ďalší týždeň už finišuje. Ak ste podrobne nestíhali sa venovať informáciám z Trnavy a okolia, prinášame vám prehľad najklikanejších správ týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Urobte si prehľad o dianí v Trnave a okolí: 5 najklikanejších správ týždňa
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Skrášľuje tenisky

Trnavčanka Ivana Hanzlíková je akčná mladá mamička, ktorá sa okrem svojej rodiny stihne ešte po večeroch venovať aj naozaj neobvyklej činnosti, maľbe na tenisky. Pod jej šikovnými rukami na obuvi vznikajú všakovaké maľby, na ktorých sa dajú vidieť napríklad farebné ornamenty, geometrické tvary, kvetiny, detské postavičky, či dokonca komixoví hrdinovia. Prečítajte si zaujímavý rozhovor a pozrite si jej krásne diela.

Trnavské dvojičky

V Trnave sa minulý rok narodilo aj niekoľko dvojičiek. Medzi nimi i Adelka a Dušanko. Ich mamička Zuzana nám prezradila kopu zaujímavých postrehov. Prečítajte si článok z trnavskej domácnosti, ktorá zažila vlani hneď dvojnásobnú radosť.

Ľadový kolotoč

Tuhá zima, ktorá v ostatných dňoch panuje aj v Trnave a okolí, akoby nie odísť. Toto počasie sa však dokáže postarať aj o spestrenie bežných dní. Vhodné zimné podmienky dali priestor k realizácií zaujímavého diela v neďalekej obci Červeník, ktorá je od nášho mesta vzdialená len približne dvadsať minút autom. Na miestnom rybníku vznikla skutočná rarita – ľadový kolotoč.

Akční odvážlivci

Aj keď plávanie a vodné radovánky sa poväčšine spájajú s letom, v našom meste a okolí sa nájde viacero odvážlivcov, ktorí plávajú počas celého roka. A nevadí im ani zima. A tak v obľúbenej lokalite Kamenáč to nemusí byť iba o príjemných prechádzkach v lone prírody. Živým dôkazom je aj partia odvážlivcov z Trnavy. Veď sledujte FOTO.

Prvenstvo bytoviek

Obraz Trnavy, ako ho poznáme dnes, vypĺňajú z veľkej časti aj bytové domy. No nebolo tomu tak vždy a bytovky sa tu neobjavili zrazu a naraz. Nahliadnite s nami na malú chvíľu do sídliskovej histórie nášho mesta. My sme si však konkrétne posvietili na sídlisko, ktoré sa môže popýšiť zaujímavým prvenstvom v rámci celej Trnavy.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM