Anton Hrachovský Krimi

Úspech lovcov lebiek v Trnave: Zadržali muža, ktorý sa skrýval 10 rokov

Po niekoľkých rokoch skrývania padol nebezpečný muž do rúk polície. Teraz už sedí v Leopoldove.

Ilustračný obrázok k článku Úspech lovcov lebiek v Trnave: Zadržali muža, ktorý sa skrýval 10 rokov
2
Galéria
Zdroj: TASR

Polícia zadržala v nedeľu 27. októbra ráno v Trnave Marcela Kolesíka (40). Skrýval sa desať rokov potom, čo bol právoplatne odsúdený pre obzvlášť závažný zločin vraždy v štádiu pokusu v jednočinnom súbehu so zločinom nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami.

Kolesík bol za uvedené činy odsúdený na 25-ročný trest odňatia slobody.

V minulosti si podľa polície požičal peniaze a namiesto ich vrátania niekoľkokrát vystrelil na poškodeného muža, ktorý našťastie prežil. „Kolesík bol za uvedené činy odsúdený na 25-ročný trest odňatia slobody. Namiesto toho, aby mal už odsedených desať rokov, sa prepustenia dočká až v roku 2044, teda v čase, keď už bude mať 65 rokov. Muž už sedí v Leopoldove,“ uviedla polícia na sociálnej sieti.

Kolesíka zadržali cieľoví pátrači Úradu kriminálnej polície Prezídia Policajného zboru, takzvaní lovci lebiek. „Cieľoví pátrači pracovali intenzívne na tomto prípade posledné mesiace a muža zadržali aj napriek tomu, že za posledných desať rokov sa jeho výzor vekom dosť zmenil,“ spresnila polícia. Tvrdí, že na rade sú ďalší zločinci.

Foto: ilustračné

Úspech lovcov lebiek v Trnave
2
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM