Monika Hanigovská Rôzne

Uzatvoria sa mnohé ulice: Zápas v Trnave s dopravnými obmedzeniami

Futbalový sviatok v Trnave si vypýtal bezpečnostné opatrenia. Mnohé známe ulice budú úplné uzavreté, iné budú s čiastočným obmedzením. Týchto ulíc sa to týka!

Ilustračný obrázok k článku Uzatvoria sa mnohé ulice: Zápas v Trnave s dopravnými obmedzeniami
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

V Malom Ríme prepukne zajtra, 7. apríla futbalový sviatok. Na štadióne Antona Malatinského sa odohrá kvalifikačné futbalové stretnutie medzi klubmi FC Spartak Trnava a ŠK Slovan Bratislava. Zápas si však vyžiada bezpečnostné opatrenie.

„Počas kvalifikačného futbalového stretnutia bude polícia vykonávať bezpečnostné opatrenia, ktorých súčasťou budú aj obmedzenia v doprave,“ informovala pre náš spravodajský portál hovorkyňa KR PZ v Trnave, Mária Linkešová.

Polícia zaostrí na Kollárovu ulicu

Zápas sa hrá 7. apríla o 15.30 hod. a obmedzenia sa budú dotýkať najmä obyvateľov okolia City Areny. „Aby polícia zabezpečila verejný poriadok, musí v čase od 13.00 – 15.30 h a potom po ukončení zápasu približne od 17.00 – 19.00 h uzatvoriť Kollárovu ulicu,“ ozrejmila nám ďalej hovorkyňa KR PZ v Trnave.

Aj úplne uzavreté ulice

Ako ďalej informuje polícia, úplne uzavretá bude pre verejnosť aj Ulica Športová, Žarnova, Rázusová, Novosadská a taktiež aj Ružový háj.

Obyvateľom Podjavorinskej ulice bude umožnený vjazd priebežne podľa aktuálnej situácie. „Bezpečnostné opatrenia a s tým súvisiace dopravné obmedzenia budú prispôsobené aktuálnej operatívnej situácii a čas uzavretia sa preto môže zmeniť,“ upozornila nás M. Linkešová.

Polícia žiada občanov, aby s týmito obmedzeniami už vopred rátali a svoj program si naplánovali tak, aby sa ich obmedzenia dotkli čo najmenej.

„Vzhľadom na kapacitné možnosti parkovacích miest v okolí štadióna žiadame návštevníkov podujatia, aby sa presúvali podľa možností bez využitia svojich vozidiel. Ostatných vodičov žiadame o trpezlivosť a vzájomnú ohľaduplnosť. V uliciach Trnavy bude zvýšený počet policajtov všetkých služieb, ktorí budú dohliadať na verejný poriadok ako aj na dopravu v meste," dodala hovorkyňa.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM